Winterfestival Riethoven

Winterfestival Riethoven

❄️De eerste editie van Winterfestival Riethoven op zaterdag 14 januari is in volle voorbereiding!❄️

In de vorige Houwmouw hebben jullie al een aankondiging kunnen lezen. 

Vanuit de Dorpscoöperatie ‘Meer Riethoven’ is het idee ontstaan om alle Riethovenaren de gelegenheid te geven om tijdens een winters festival voor jong en oud elkaar te ontmoeten, een gelukkig nieuw jaar te wensen, gezellig samen te zijn en daar ook een jaarlijkse traditie van te gaan maken. 

Hierdoor is er een groep enthousiastelingen direct aan de slag gegaan met Winterfestival Riethoven.

Dit festival in winterse sferen is voor iedereen gratis toegankelijk. Ook kinderwagens, rolstoelen en rollators kunnen ons feestterrein met splinternieuwe dorpstent op het terrein bij de kiosk goed betreden. Er zijn consumptiebonnen te koop op het festival terrein en dezekunnen ingeleverd worden bij de verschillende

skihutjes waar een diversiteit aan hapjes en drankjes verkrijgbaar zijn. 

Vanaf 15:00 uur is er een programma voor de Riethovense kinderen. 

Met medewerking van het team Kinder Vakantiewerk Riethoven.

Vanaf 17:00 uur zal Brabants ras Entertainer Paul Brugel zijn vele talenten laten horen en zien. 

Deze musicus zorgt voor een geweldige ambiance want door zijn meerdere muzikale gezichten kan hij perfect aansluiten bij ieder publiek, van jong tot oud. 

Paul zorgt gegarandeerd voor een Gezellige sfeer met dansen  En meezingen. Met als doel: samen een onvergetelijk feestje te bouwen, waarbij een zeer breed repertoire van populaire muziek de boventoon voert.

Draaien is één, maar entertainen is een kunst op zichzelf. Vanaf 21:00 uur zal Dj Dominic Graat achter zijn draaitafel plaatsnemen. 

Dominic komt uit een omgeving waar muziek de klok slaat. De hits worden gepresenteerd met de sunny-side up. Het zien van ‘Rainbows in the Sky’ en ‘leven alsof het je laatste dag is’ maar dan met je stoutste schoenen aan. Van Event tot festival, in binnen en buitenland, indoor of Outdoor draaiend op de ski-pistes of bij de tribunes voor alle Max Verstappen fans… Put your hands up in the air; hij komt, hij entertaint en hij brengt Feest! 

Ons eerste Riethovens winterfestival kan natuurlijk geen succes worden zonder enthousiaste standhouders zoals onder andere: Skihut verhuur Riethoven (mét silent-disco), Cooking Mo, Worstebroike, de Riethovense Jagersvereniging , jeugd vakantiewerk Riethoven en vele anderen.

❄️We zien jullie graag 14 januari ❄️

❄️Op het moment van drukken van deze Houwmouw zijn we nog in gesprek met andere standhouders, de volledige line-up is nog niet helemaal bekend. Volg via onze socials de actuele berichten op Facebook & Instagram Winterfestival Riethoven❄️