100 jaar schoolgebouw Sint Willibrordusschool

100 jaar schoolgebouw Sint Willibrordusschool


Programma jubileumweekend

Onze basisschool is maar liefst 100 jaar oud! Een mijlpaal die we graag met velen willen vieren.

Op vrijdag 12 november starten we om 13.30 uur met het officiële gedeelte voor genodigden. In dit half uurtje zal het cadeau van de gemeenschap overhandigd worden aan de school. Uiteraard zijn de kinderen na de officiële opening (14.00 uur) vrij om op het plein te spelen.

Op zaterdag 13 en zondag 14 november zullen er vanaf 13.00 tot 16.00 uur diverse activiteiten voor belangstellenden en kinderen worden aangeboden.

Er is een tentoonstelling/expositie  over de historie van onze 100 jarige school in het gebouw ingericht. Daarnaast bent u in de gelegenheid om een film bij te wonen over de geschiedenis van de school.

De scouting biedt deze dagen een programma aan waarin een viertal activiteiten voor veel vertier zullen zorgen. Kinderen kunnen een keuze maken uit actief, koken, speuren en creatief.

Ook is  BeweegMij op zaterdag en zondag vanaf 14:30 uur aanwezig met een leuke en uitdagende activiteit voor jong en oud. Verkennen van het schoolplein, samenwerken en gebruik maken van elkaars kwaliteiten staat centraal in een spel waarbij een dosis geluk ook niet mag ontbreken. Welk team komt er het beste uit de bus? Je hoeft geen speciale kleding aan te trekken. Iedereen kan zonder aanmelding meedoen. Zien we je dan? Wij staan voor je klaar!

Op zaterdag van 14.00-14.30 uur en van 15.00 – 15.30 uur zal de slagwerkgroep zich presenteren en kunnen  kinderen spelenderwijs mee  “drummen”.

Mis het niet: iedereen is welkom!

Voor alle binnen-activiteiten vragen we bezoekers gebruik te maken van de verschillende des-infectiepunten en een mondkapje te dragen.

De werkgroep 100 jaar schoolgebouw.

12 november 2021
13 november 2021
14 november 2021
09:00 - 21:00 uur
Sint Willibrordusschool

Georganiseerd door: Coöperatie Meer Riethoven

Activiteit aanmelden

Organiseert u een activiteit/evenement/feest in Riethoven.
Dat kan op onze dorpsagenda vermeld worden.