Coöperatie Meer Riethoven

Wat is de Coöperatie?

Coöperatie Meer Riethoven is de (dorps)coöperatie van en voor de inwoners van Riethoven die er voor zorgt dat Riethoven ook in de toekomst een fijne plek is om op te groeien, te leven, wonen, ontmoeten, werken en ondernemen met de daarbij passende voorzieningen en diensten.

Lees verder
Meerriethoven

Thema’s

Ambassadeur worden

De Coöperatie Meer Riethoven is een vereniging met leden die onze ambassadeurs zijn. Als ambassadeur kun je gebruik maken van de diensten die de coöperatie levert. Je kunt meepraten, mee beslissen en meedoen. Je weet wat je wilt en samen met onze andere ambassadeurs kunnen we de gezamenlijke behoeftes helder krijgen en actie ondernemen. Hoe meer ambassadeurs de coöperatie heeft, hoe meer invloed deze heeft bij derden, zoals overheden, gemeente en organisaties.

Bestuur

Hans van den Dungen

Voorzitter-penningmeester

Jack Spanbroek

Secretaris

Tineke Wouters

Bestuurslid

Joyce Sanders

bestuurslid

Nikki van Veldhoven

Bestuurslid

Remy van Beek

bestuurslid

Nieuwsbrieven

De Coöperatie stuurt regelmatig nieuwsbrieven naar haar leden, de vrijwilligers en de bedrijven, verenigingen en voorzieningen die op de website vermeld staan.

Privacyverklaring

De Coöperatie Meer Riethoven houdt persoonsgegevens bij van leden, deelnemers, donateurs, medewerkers, vrijwilligers en overige relaties met het doel om verenigingsactiviteiten uit te kunnen voeren. Uw persoonsgegevens worden door de Coöperatie Riethoven U.A. zorgvuldig verwerkt op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en overeenkomstig onze privacyverklaring. Deze privacyverklaring vertelt hoe de coöperatie uw persoonsgegevens verwerkt en beschermt. Onze privacyverklaring vindt u onderaan deze pagina.

W: www.meerriethoven.nl
T: +31 6 80147817

Boekweitstraat 8
5561 AB Riethoven

IBAN: NL44RABO0340697601
KVK: 74346342

NEEM CONTACT OP MET COÖPERATIE MEER RIETHOVEN