Over ons

Meer Riethoven

Website “Meer Riethoven” is een dorpswebsite van, voor en over het dorp Riethoven.

Het is een nieuw informatieplatform voor de inwoners, nieuwkomers, bezoekers, toeristen en andere geïnteresseerden die meer willen weten over Riethoven: diensten, voorzieningen, bedrijven, evenementen en veel meer. We willen de website vooral afstemmen op de actuele (informatie)behoefte en berichten over de onderwerpen die ertoe doen. Daarvoor zijn we afhankelijk van uw inbreng en informatie.

Heb je op- of aanmerkingen, nieuws of tips voor de redactie, of wil je een evenement op de agenda plaatsen, laat het de redactie s.v.p. weten.

Geef een tip aan de redactie
Meerriethoven

INITIATIEFNEMERS Meer Riethoven

Coöperatie Meer Riethoven

Coöperatie Meer Riethoven

Coöperatie Meer Riethoven is de in 2019 opgerichte (dorps)coöperatie van en voor de inwoners van Riethoven.

Lees meer
De Rietstek

De Rietstek

De stichting Gemeenschapswerk De Rietstek heeft een brede maatschappelijke doelstelling en beheert en exploiteert het gemeenschapshuis De Rietstek.

Lees meer
De Hofstek

De Hofstek

De Hofstek is het ontmoetingscentrum voor en door ouderen. Al meer dan 25 jaar is dit de plaats voor ontmoeting en activiteiten.

Lees meer
KBO Riethoven

KBO Riethoven

De KBO Riethoven is in 1957 opgericht.  Alle sociale en culturele activiteiten die georganiseerd worden vinden plaats in of vanuit de Hofstek.

Lees meer
Stichting Kernraad Riethoven (SKR)

Stichting Kernraad Riethoven (SKR)

De ‘Stichting Kernraad Riethoven’, kortweg Kernraad, is in november 1996 opgericht en heeft als doel de leefbaarheid van Riethoven en het welzijn van haar inwoners te bevorderen.

Lees meer