KBO Riethoven

Welkom bij KBO Riethoven

Wij zijn KBO Riethoven, opgericht op 3 april 1957. We hebben 265 leden, het bestuur bestaat uit zeven leden. Alle sociale en culturele activiteiten die georganiseerd worden vinden plaats in of vanuit de Hofstek. Daarnaast organiseren we ook buitenactiviteiten zoals: fietsen, wandelen, jeu de boules, zwemmen en gymnastiek. Kortom: wij zijn een bruisende organisatie voor de senioren uit Riethoven.

Lees meer
Meerriethoven

Nieuwsbrief

Maart, de dagen zijn alweer veel langer en de kou verdwijnt ook langzaam weer uit de lucht. De lente kondigt zich al aan, de eerste bloemen bloeien en het buitenleven komt langzaam weer op gang. De eerste kieviten zijn al gesignaleerd en de natuur begint overal weer tot leven te komen. Bent U al eens mee gaan wandelen met onze wandelgroep of bleef het maar bij goede voornemens. Ga toch mee en geniet van het vele moois dat we onderweg tegenkomen. We vertrekken op dinsdagmorgen om 10.00 uur vanaf de Hofstek. Of kom gewoon eens kienen of Samen Keezen, of kom eens langs om wat te kletsen of een lekker bakje koffie te drinken. Laten we er samen maar een mooie tijd van maken!

Meer informatie vind je ook in onze nieuwsbrief

KBO helpdesk ICT

De ICT helpdesk is nog steeds actief. Daar kunt U met uw vragen terecht als U hulp nodig heeft met uw laptop of PC. Vraagt U gerust. Zij willen graag helpen.
In deze tijd is het belangrijk dat we b.v. met skype of facetime, contact kunnen houden met kinderen en kleinkinderen, familie en vrienden. De begeleiders van het tabletcafé zijn bereid om hulp te bieden bij vragen. Dit zijn:
Geert Antonis: gpfantonis1993@gmail.com, tel nr 06-27206796
Peter van der Weerden: pvanderweerden6@gmail.com, tel nr 06-20472584
Ben Robben: ben@robben.net, tel nr. 06-5871233
Bel of mail ze gerust. Ze zullen proberen al jullie vragen te beantwoorden en zullen stap voor stap met u naar oplossingen zoeken. Heel fijn dat ze bereid zijn dit te doen. Maak er vooral ook gebruik van!

Meerriethoven

Bestuursleden

Antonette Sanders

Voorzitter

Riek Habraken

Penningmeester, ledenadministratie

Jan Kwinten

Secretaris

Toon van Bakel

Bestuurslid

Mieke van Overveld

Bestuurslid

Key Stultiens

Bestuurslid

Paul Tijssen

Bestuurslid

Peter van der Putten

Bestuurslid

Contactgegevens

Contactpersoon: Riek Habraken

E-mail: jgachabraken@hetnet.nl