KBO Riethoven

Welkom bij KBO Riethoven

Wij zijn KBO Riethoven, opgericht op 3 april 1957. We hebben 265 leden, het bestuur bestaat uit zeven leden. Alle sociale en culturele activiteiten die georganiseerd worden vinden plaats in of vanuit de Hofstek. Daarnaast organiseren we ook buitenactiviteiten zoals: fietsen, wandelen, jeu de boules, zwemmen en gymnastiek. Kortom: wij zijn een bruisende organisatie voor de senioren uit Riethoven.

Lees meer
Meerriethoven

Nieuwsbrief

April, het is weer zomertijd (de klok een uur vooruit). De lente is al volop bezig alles weer groen en bloemrijk te maken. De vogels zijn druk bezig hun woning in orde te maken en we hebben al een paar mensen gesignaleerd die de grote schoonmaak weer van de stal hebben gehaald. Ga toch fietsen of samen wandelen dat is een veel mooiere bezigheid denken wij. Inmiddels hebben we de drukbezochte jaarvergadering ook alweer achter de rug. De contributie blijft € 24,00 per jaar en daar organiseren we heel veel verschillende activiteiten mee. Inmiddels hebben we 291 leden maar daar kunnen er echt nog wel een paar bij. We hebben in Riethoven zo’n 580 mensen van 65 jaar en ouder en je mag al vanaf 55 jaar lid worden van de KBO. Wat reclame maken voor onze activiteiten mag gerust een keer. Mensen kunnen zich aanmelden als lid van de KBO en mee doen met de vele activiteiten! Samen maken we Riethoven het gezelligste dorp van de Kempen!

Meer informatie vind je ook in onze nieuwsbrief

Agenda

Bekijk de activiteiten die door de KBO worden georganiseerd!

Bekijk volledige agenda

KBO helpdesk ICT

De ICT helpdesk is nog steeds actief. Daar kunt U met uw vragen terecht als U hulp nodig heeft met uw laptop of PC. Vraagt U gerust. Zij willen graag helpen.
In deze tijd is het belangrijk dat we b.v. met skype of facetime, contact kunnen houden met kinderen en kleinkinderen, familie en vrienden. De begeleiders van het tabletcafé zijn bereid om hulp te bieden bij vragen. Dit zijn:
Geert Antonis: gpfantonis1993@gmail.com, tel nr 06-27206796
Peter van der Weerden: pvanderweerden6@gmail.com, tel nr 06-20472584
Ben Robben: ben@robben.net, tel nr. 06-5871233
Bel of mail ze gerust. Ze zullen proberen al jullie vragen te beantwoorden en zullen stap voor stap met u naar oplossingen zoeken. Heel fijn dat ze bereid zijn dit te doen. Maak er vooral ook gebruik van!

Meerriethoven

Bestuursleden

Antonette Sanders

Voorzitter

Riek Habraken

Penningmeester, ledenadministratie

Jan Kwinten

Secretaris

Toon van Bakel

Bestuurslid

Mieke van Overveld

Bestuurslid

Key Stultiens

Bestuurslid

Paul Tijssen

Bestuurslid

Peter van der Putten

Bestuurslid

Contactgegevens

Contactpersoon: Riek Habraken

E-mail: jgachabraken@hetnet.nl