Filmavond voor de jeugd i.p.v Spooktocht

Filmavond voor de jeugd i.p.v Spooktocht

Helaas hebben wij moeten besluiten dat de spooktocht weer niet doorgaat. Nu de regels weer aanscherpen leek het ons niet verstandig dit evenement door te laten gaan. Vooral de afstand tussen jongeren en volwassenen (veel van onze spoken en vrijwilligers) was lastig te realiseren. We hebben ervoor gekozen om geen nieuwe datum vast te zetten, maar hopen in het voorjaar weer een nieuwe spooktocht te organiseren.

Voor de jeugd bieden wij op 25 september een alternatief. Wij organiseren een filmavond op het korfbalterrein van Korfbalvereniging Rietvogels. Dit doen we in 2 groepen. Van 19.00 tot 21.15 draait er een film voor groep 7 & 8 en het 1e en 2e van het voortgezet onderwijs. Daarna vanaf 21.30 een film voor jeugdigen vanaf het 3e jaar voortgezet onderwijs.

Degenen die zich hadden aangemeld voor de spooktocht zijn automatisch ingeschreven voor deze avond. We verzoeken je om je 15 minuten vooraf te melden.

Voor deze film vragen wij €2 per persoon. Je krijgt op deze avond iets lekkers en iets te drinken. Heb jij nou thuis een lekkere zitzak of iets anders wat lekker ligt, neem die dan mee! Neem eventueel ook een dekentje mee mocht het iets kouder worden.

Was je aangemeld voor de spooktocht maar kom je liever niet naar de filmavond? Stuur dan een mailtje naar bendevanriethoven@gmail.com. Zonder tegenbericht gaan wij ervan uit dat je 25 september naar de filmavond komt.

Was je niet aangemeld voor de spooktocht maar wil je wel naar de filmavond komen? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar bendevanriethoven@gmail.com. Vermeld in je mailtje even bij welke leeftijdsgroep je hoort.

Met vriendelijke groet en hopelijk tot 25 september,
De Bende van Riethoven

25 september 2020
19:00 - 23:00 uur
Korfbal terrein van Korfbalvereniging Rietvogels

Georganiseerd door: Coöperatie Meer Riethoven, Korfbalvereniging Rietvogels

Activiteit aanmelden

Organiseert u een activiteit/evenement/feest in Riethoven.
Dat kan op onze dorpsagenda vermeld worden.