Horror nacht: Griezelen met De Bende van Riethoven

Horror nacht: Griezelen met De Bende van Riethoven

Houd de stemming van Halloween nog even vast, want op 24 november organiseert De Bende van Riethoven een spannende Horrornacht in de Rietstek.

Voor de echte griezelfans hebben we twee films uitgezocht waarvan de rillingen over je lijf zullen lopen. Geen activiteit voor watjes dus.

Om 21.30 uur gaat de Rietstek open en kan je je eigen plekje in de zaal gaan zoeken. Nee, wij zetten geen stoelen neer zoals in een bioscoop, maar je mag het jezelf zo makkelijk maken als jij het wil.

Dus neem een luchtbed, tuinstoel, zitzak of een complete bank mee, en zorg ervoor dat je een lekker chill plekje hebt. Vergeet vooral niet om een kussen of dekentje mee te nemen om onder weg te kunnen duiken als het toch net iets te spannend gaat worden.

Om 22.00 uur begint de eerste film. Daarna is er een korte pauze om even bij te komen voor de tweede film begint. Heb je na de eerste film al genoeg spanning voor één avond gehad, dan mag je natuurlijk ook gewoon vertrekken.

Omdat we zelf nog niet precies weten welke films we gaan draaien kunnen we ook nog niet zeggen hoe laat het afgelopen zal zijn. Maar ga er maar van uit dat het een echte horrorNACHT zal worden, reken er maar op dat het zeker tot 01.00 uur zal gaan duren.

De films die we laten zien zijn échte horrorfilms. Het is aan jezelf om te bepalen of je er tegen kan. Maar het is dus zeker geen activiteit voor kinderen van de basisschool. Een maximum leeftijd is er niet. Iedereen die wel van een avondje griezelen houdt is welkom.

De entree is gratis. Omdat we toch graag een beetje in willen schatten op hoeveel lefgozers we kunnen rekenen zouden we het wel fijn vinden als je je inschrijft voor de Horrornacht. Als beloning daarvoor krijg je een gratis consumptie.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar bendevanriethoven@gmail.com. Houd ook onze website www.bendevanriethoven.nl en de socials in de gaten voor meer informatie.

Huiveringwekkende groetjes,

De Bende van Riethoven

24 november 2023
21:30 - 02:00 uur
Rietstek

Georganiseerd door: Bende van Riethoven

Activiteit aanmelden

Organiseert u een activiteit/evenement/feest in Riethoven.
Dat kan op onze dorpsagenda vermeld worden.