MusicBakery Riethoven

MusicBakery Riethoven

Mart Heesakkers organiseert, in samenwerking met de Coöperatie Meer Riethoven, een initiatief om muzieksmaak en luistervaardigheid te verbreden en/of te verdiepen.Een eerste muziek luister-middag wordt georganiseerd op zondag 29 maart in de huiskamer van Mart Heesakkers en Cathrien de Win, in hun gerestaureerde boerderij aan t Eind 11 te Riethoven.

Een groep van max. 18 deelnemers kan, onder begeleiding van luistergids Ton Vermeulen, de initiatiefnemer van MusicBakery, allerlei muziek beluisteren via een gekwalificeerde muziekinstallatie. Zowat alle muziekstijlen en sub stijlen kunnen ze aanbieden door gebruik te maken van streaming-diensten via internet.

Meld je uiterlijk 10 maart aan bij Mart Heesakkers, via tel.nr. 06-25007533 of via email: heesakkers.mart@gmail.com. Daar kun je ook voor verdere informatie terecht.

Iedereen kan deelnemen, je hoeft geen speciale muzikale voorkennis te hebben. Ton laat je proeven van de stijlen POP, KLASSIEK, WERELDMUZIEK en JAZZ. Met elkaar leer je op een andere manier luisteren naar muziek en kun je de verschillende ingrediënten van een muziekstuk herkennen. Je zult verrast worden door klanken die je misschien nog nooit gehoord hebt en de muzikale verhalen die Ton er bij vertelt.

De middag start om 13.30 en eindigt na 2 luistersessies en een onderbreking met koffie en thee om 16.00 uur. Daarna afsluiting met een drankje en hapje.

De MusicBakery zelf is kosteloos. Wij vragen wel vooraf een kleine bijdrage van € 5,-- p.p. voor de drankjes en hapjes.

Voor deelnemers die Ambassadeur (lid) zijn van de Coöperatie is het helemaal kosteloos en zij krijgen hun bijdrage op 29 maart terug.

Afhankelijk van de ervaringen van de deelnemers komt er een vervolg op deze eerste muziek luister-middag van de MusicBakery. Je kunt dan je smaak en vaardigheid nog verder verdiepen en verbreden door te kiezen voor specifieke thema’s.

Klik ook eens op de website: www.musicbakery.nl

13:30 - 16:00 uur
Eind 11 te Riethoven.

Georganiseerd door: Coöperatie Meer Riethoven, Mart Heesakkers

Activiteit aanmelden

Organiseert u een activiteit/evenement/feest in Riethoven.
Dat kan op onze dorpsagenda vermeld worden.