Doen wat wel kan

Over het project: ‘Doen wat wel kan’

Iedere bewoner en ondernemer in Riethoven heeft een talent. In ons dorp brengen we vraag en aanbod bij elkaar. We zoeken actief naar talenten in ons dorp die het leuk vinden om zich in te zetten voor een mooier Riethoven.

Schrijf je direct in
Meerriethoven

Iedereen kan meedoen, jij ook!

Ben jij goed in techniek, administratie, klets je graag of kan je juist goed luisteren? Er is vast iemand in de wijk die jouw talent nodig heeft. Maak je talent bij ons bekend! Als je elkaar kent, is het gemakkelijker om mee te doen.

Kun je zelf wel eens wat hulp gebruiken? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een wandelmaatje, kun je volgende week de boodschappen niet zelf doen, of heb je hulp nodig bij het gebruiken van je telefoon? Stel ons gerust de vraag.

Ben jij ondernemer en wil je graag iets betekenen in eigen dorp? Ben je op zoek naar een collega ondernemer om mee samen te werken? Of heb je een stage of werkervaringsplaats beschikbaar? Neem ook dan contact op.

Neem contact op
Meerriethoven

Hoe werkt het dan?

Om talent aan elkaar te matchen, maken we gebruik van het programma ‘Accent op ieders talent’. Dit bewezen programma gebruikt onze dorpsondersteuner al jaren. Eerst start ze met het ophalen van vraag en aanbod. Vervolgens kijken we waar de matches zitten. Die personen of groepen verbinden we aan elkaar. Zo zorgen we er met onze eigen inwoners voor dat hulpvragen worden opgelost.

Bekijk de folder
Meerriethoven

Meer weten? Neem contact op!

📞 06 55 22 58 56

✉️ dorpsondersteuner@meerriethoven.nl

 

 

Schrijf je in

logo meer riethoven