30e zittingsavond ‘Zo Gek Nog Nie’

30e zittingsavond ‘Zo Gek Nog Nie’

Als commissie van ‘Zo Gek Nog Nie’ zetten wij ons ieder jaar in om samen met dorpse mensen, carnavalsgroepen, vrienden en familie van de prins weer een aantal onvergetelijke optredens te kunnen neerzetten. Onmiskenbaar is de kracht van een zittingsavond die het talent van eigen bodem een podium geeft. 

Op vrijdag 7 februari en zaterdag 8 februari organiseert CV de Bremspoersen de 30e zittingsavond ‘Zo Gek Nog Nie’. Om 20.00 uur zal Prins Stef d’n Urste deze zittingsavond openen, met optredens verzorgd door dorpsgenoten. Wij zouden het fantastisch vinden als onze prins ook dit jaar een zaal vol verklede en enthousiaste carnavaleske Bremspoersen mag verwelkomen.  

Vol trots kunnen wij jullie melden dat zo’n jonge prins zorgt voor vele enthousiaste aanmeldingen. Riethoven en zo ook ‘Zo Gek Nog Nie’ leeft en daar zijn wij blij mee. Alle deelnemers zijn momenteel al druk bezig om hun ideeën tot leven te brengen. Het programma ziet er veelbelovend en gevarieerd uit, wat absoluut voor twee gezellige avonden zal zorgen. Prins Stef met prinses en adjudant zijn bij iedere voordracht, buut of muziekstuk de rode draad van de avond zijn.  

Bent u nieuw in Riethoven of nog niet bekend met ‘Zo Gek Nog Nie’ of zoekt u meer verbinding, dan nodigen wij u van harte uit dit jaar plaats te nemen aan de speciale ‘Gluren bij de Buren’ tafel. Samen met dorpsgenoten maakt u, tijdens een heerlijk avondje uit, kennis met het dorp. Elk jaar staan er inwoners van ons dorp op het podium die ons verrassen en vermaken. Natuurlijk is er na afloop nog gelegenheid om tot in de kleine uurtjes te dansen en na te praten. Komt u dit jaar eens gluren? Want dat is zo gek nog nie.  

Kaartverkoop start op 22 januari om 20.00 uur in de Rietstek. De kaartjes a €7,50 dienen contant afgerekend te worden. Let op, er kunnen maximaal 20 kaarten per persoon worden besteld. Na 22 februari kunnen de kaarten enkel via de mail besteld worden via kimhebing@gmail.com.  En OP = OP natuurlijk. 

Bent u benieuwd naar de optredens van onze Bremspoersen en Bremspoerserinnen? Kom ook en geniet van een avond vol humor, muziek en dans! Wij heten iedereen in Riethoven van harte welkom bij deze vaak onvergetelijke zittingsavonden.  

ALAAF!!! Namens de commissie van ZGNN. 

Erik Willems, Jan Schrijvers, Eric Verhagen,  Willem Tops,  Hans Tholen, Ellen Kamps, Kim Hebing en Judith van Grotel.