Aanstaande maandag start het programma van de Tour door ons dorp 2024!

Aanstaande maandag start het programma van de Tour door ons dorp 2024!

Het is weer een mooi en afwisselend programma geworden waaraan veel inwoners van Riethoven deel nemen. Bijna iedereen die zich op tijd heeft ingeschreven kan naar de gekozen activiteit. Helaas moesten we ook enkele belangstellenden teleur stellen omdat er te veel deelnemers inschreven (Wijngaard Doornacker) of dat er te weinig belangstelling was (Sportslounge1988/PSV). Zij zijn persoonlijk op de hoogte gebracht.

Alle andere programma onderdelen zijn uitstekend bezet. We hopen op mooi weer en wensen iedereen die meedoet veel plezier!

Inschrijven kan nu niet meer.

Programma Tour door ons Dorp 2024

Er zijn ook nog twee activiteiten waarvoor je niet hoefde in te schrijven en waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd;

“Open huis” Riethovense ondernemers:

Op woensdag 10 juli tussen 10.00 en 15.00 uur, kun je tijdens de ‘Tour door ons Dorp’  in de Rietstek kennis maken met diverse ondernemers uit Riethoven. Zij houden zich bezig met het welzijn van mens en dier.

De toegang is gratis, er is koffie en thee en je bent van harte welkom om kennis te maken.

Wil je zelf ook ervaren wat je dorpsgenoot doet, dan kan dat tegen een kleine vergoeding.

Aanwezig zullen zijn:

Film La famille Bèlier

Vrijdagavond 12 juli om 20.00 in de Rietstek

Dit is een prachtig ontroerende komedie over het Franse gezin Bèlier. In het gezin Bèlier is iedereen doof. Behalve de oudste dochter Paula. Zij is de onmisbare tolk in het dagelijkse leven van haar ouders. Op een dag besluit ze mee te doen aan een zangwedstrijd. Een keuze die haar leven en dat van het gezin flink zal beïnvloeden.

Een mooie film die iedereen zal bekoren. We hopen jullie te ontmoeten op 12 juli. Er wordt ook voor een lekker drankje en een hapje gezorgd.