Achter de Sleutel

Achter de Sleutel

Er is veel interesse voor het nieuwbouwplan Achter De Sleutel in Riethoven! Op 20 oktober jl. vond In de raadzaal van het gemeentehuis in Bergeijk een goed bezochte informatieavond over het voorontwerp bestemmingsplan plaats. Als een van de initiatiefnemers van het nieuwbouwplan, opende de Coöperatie Meer Riethoven de avond. De gemeente Bergeijk lichtte daarna het voorontwerp bestemmingsplan toe met procesgang en tijdsduur. Tenslotte gaf de projectontwikkelaar VOF Achter De Sleutel een toelichting over de verschillende woningtypes, de planning en het Bouwen op Maat concept. 

Vanwege de coronamaatregelen was het aantal aanmeldingen voor de avond al snel groter dan het maximaal aantal mensen dat aanwezig kon zijn. Daarom werd dezelfde avond nog een 2e keer de presentatie te houden om zoveel mogelijk belangstellenden (± 50) de kans te geven om aanwezig te zijn.   

Voor iedereen die niet aanwezig kon zijn heeft de gemeente de presentatie opgenomen. Je kunt dit filmpje via de website van de gemeente of via YouTube https://youtu.be/3ZKALkJ3U04  terugkijken. 

Voor meer informatie kun je ook steeds op de website van het project https://achterdesleutel.nl/nieuws/ terecht. Zo kun je daar ook aanmelden voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief.