Alpe d’HuZes, opgeven is geen optie

Alpe d’HuZes, opgeven is geen optie

Afgelopen jaar heb ik van veel dorpsgenoten een donatie, bijdrage en vooral veel belangstelling ontvangen voor mijn geplande deelname aan Alpe d’HuZes 2020. 

4 Juni 2020, werd niet de geplande Ad6-dag. Nee, we waren, met Blaal2BeatCancer (B2BC), niet in Frankrijk. Al die andere 4985 deelnemers waren er ook niet. Ieder op zijn/haar eigen manier hebben we deze dag in eigen land stil gestaan bij onze dierbaren. 

Als team, B2BC, zijn we deze ochtend om 4.30uur (het tijdstip waarop in Frankrijk het startsein gegeven zou worden) in Casteren gezamenlijk naar het kapelletje geweest. Hebben ieder een kaarsje aangestoken en zijn met ons fiets- of ons wandelteam een eind de Kempen doorkruist. Omroep Brabant is opnames komen maken en NOS heeft deze beelden in het Regionieuws en het Jeugdjournaal getoond. Zeker een dag om niet te vergeten. 

Dit jaar is er door de organisatie wel geld geschonken aan het KWF. Ruim € 7.000.000,- is voor onderzoek beschikbaar gesteld. Mijn persoonlijke teller staat inmiddels op € 1.886,-. Mijn streefbedrag was € 2.500,-. Het gebeuren van 2020 is doorgezet naar 3 juni 2021. Nog een jaar om door te sparen, een jaar om zeker ook door te trainen. 

Met jullie steun, mijn eigen en vooral ook onze B2BC-team acties, hoop ik een nieuw streefbedrag op mijn naam te krijgen. In 2021 hoop ik boven de € 4.000,- te komen. Geld wat onderzoek mogelijk maakt. 

Ik houd jullie op de hoogte, maar voor nu vooral: Leef en blijf gezond, opgeven is geen optie. Dank je wel aan allen die het vertrouwen in me hebben gehad dit jaar, ik zal dit vertrouwen meenemen naar, 3 juni, het volgende jaar. 

Een vriendelijke groet, en liefs,
Hellen