Ans van der Weerden is nieuwe coördinator van de Bezoekgroep Meer Riethoven

Ans van der Weerden is nieuwe coördinator van de Bezoekgroep Meer Riethoven

Ans van der Weerden is sinds kort de coördinator van de Bezoekgroep Meer Riethoven. Zij volgt Marjan Kusters op die onlangs is gestopt.  Marjan heeft dat al die tijd met hart en ziel gedaan en gezorgd dat alles goed liep.

Wij zijn blij dat Ans het stokje van haar overneemt. 

Ans; “Ik woon inmiddels 23 jaar in Riethoven en ik ben afgelopen mei met vervroegd pensioen gegaan. Daardoor heb ik nu tijd om iets te betekenen voor Riethoven. Janny Stevens heeft me benaderd met de vraag om de taak van coördinator over te nemen van Marjan. Ik ga dat in ieder geval proberen maar moet natuurlijk nog wel kennis maken met de vrijwilligers en samen bespreken waar behoefte aan is als het gaat om de coördinatie”

De Bezoekgroep bestaat uit vrijwilligers uit het dorp. Zij zijn er voor alle dorpsgenoten die wat vaker gezelschap willen. De coördinator neemt contact met hen op, bespreekt de wensen en mogelijkheden en brengt hen met een vrijwilliger in contact. In een ongedwongen sfeer kunnen ze samen koffie drinken, een wandeling maken, muziek luisteren of gezamenlijk een activiteit ondernemen.

Wim Siebers, Clazien Das, en Maria Stevens zijn net als Marjan onlangs ook gestopt als vrijwilliger van de Bezoekgroep Meer Riethoven nadat ze dat vele jaren hebben gedaan. We hebben Marjan, Clazien, Wim en Maria namens Meer Riethoven al persoonlijk bedankt en een kleine attentie bezorgd. Dat neemt niet weg dat we hun ook langs deze weg nog even hartelijk willen bedanken en laten weten dat we hun vrijwilligerswerk voor de bezoekgroep zeer gewaardeerd hebben. Het is zo belangrijk dat we aandacht hebben voor elkaar en zeker voor onze dorpsgenoten die wat meer aandacht kunnen gebruiken of dat gewoon keihard nodig hebben. Daarin hebben ze mee het voortouw genomen. Gelukkig komt er ook weer nieuwe aanwas en kan het mooie werk van de bezoekgroep worden voortgezet. Corona ervoor dat we beperkt zijn in het organiseren van bijeenkomsten en dat maakt bedanken in de groep helaas niet goed mogelijk.

Wil je meer weten of wil je deelnemen aan de bezoekgroep (ook als vrijwilliger) dan kun je contact opnemen met bezoekgroep@meerriethoven.nl  of met Ans via 06-51923326