Atelier 14 Riethoven

Atelier 14 Riethoven

Mijn naam is Ingrid Kox en sinds 2020 heb ik de deuren geopend van mijn atelier in Riethoven. Hier verzorg ik workshops bloemschikken en andere creatieve workshops. Daar vertel ik graag iets meer over. 

Hoewel de workshops kleinschalig zijn, met maximaal 8 cursisten, was het in Coronatijd niet mogelijk om de workshops te organiseren. Na een roerig jaar, kan ik nu eindelijk van start in mijn atelier met het volledige workshop-programma. Daar heb ik ontzettend naar uitgekeken! 

Het atelier is een mooie grote ruimte met een gezellige warme uitstraling. Het ligt aan onze gerenoveerde woonboerderij in Riethoven en ademt een oude industriële stijl, bedoeld om je in de juiste sfeer onder te dompelen voor de workshops. Tijdens de workshops wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje. De dag workshop is incl. lunch. 

Zelf geef ik al meerdere jaren bloemenworkshops. Daarvoor heb ik meerdere cursussen gevolgd en ik volg de laatste trends en ontwikkelingen betreft nieuwe technieken en materialen. Ik geniet er enorm van om te ontdekken wat er mogelijk is met materiaal, kleur en vorm. Die creativiteit probeer ik over te brengen op mijn cursisten. 

Bloemen 
Bloemen maken mensen al van oudsher blij en het is ook heel fijn om met bloemen te werken. Met alle verschillende kleuren en eigenschappen, zijn de mogelijkheden eindeloos! Ik bied workshops aan in bepaalde thema’s, zoals: Herfst, Kerst, Pasen of Moederdag. Er wordt dan onder mijn begeleiding een mooi bloemstuk gemaakt met vooraf gekozen materialen, die passen bij het thema. Ik kies altijd voor een hoge kwaliteit bloemen en materialen.  

Powertex 
Naast bloemenworkshops, geef ik als gecertificeerd cursusleidster ook Powertex workshops. Met Powertex kan je werkelijk alles maken, van beelden tot canvassen en ornamenten in de meest kunstzinnige, creatieve en decoratieve vormen. Een creatie van Powertex en Stone-Art komt tot stand door meerdere basismaterialen aan elkaar te koppelen. Bij Atelier 14 worden creaties gemaakt met Powertex klei en textiel verhardingstechniek. Tijdens de workshops zijn alle materialen inbegrepen voor het maken van een mooi werkstuk. Zo leer je stap voor stap de verschillende technieken en vormen te combineren voor een mooi eindresultaat. 

Heb je interesse om met mij te ontdekken wat voor moois je allemaal kan maken? Kijk dan eens op www.atelier14.nl. Ik verwelkom zowel individuele cursisten als groepen. Denk ook eens aan een workshop als team-uitje! Gezelligheid gegarandeerd, en iets moois om mee naar huis te nemen.  

Wil je gewoon eerst eens komen kijken? Dat kan ook. Via de website kan je contact opnemen.  

Ik hoop je snel te zien bij Atelier 14, Broekhovenseweg 14!