Ben jij of ken jij de nieuwe SPAR eigenaar van Riethoven?

Ben jij of ken jij de nieuwe SPAR eigenaar van Riethoven?

Begin dit jaar werd bekend dat de huidige manager Kim Fekete stopt met zijn winkel in Riethoven. Tot grote spijt van veel inwoners, want ‘die vergeten boodschap’ halen zij er vaak. Sindsdien zijn er verschillende acties op touw gezet. Er is een werkgroep opgericht met enthousiaste inwoners die nadenken over alternatieven én Meer Riethoven is in gesprek gegaan met SPAR om te kijken naar een eventuele opvolger.

In die gesprekken heeft SPAR aangegeven de winkel graag nieuw leven in te blazen met een nieuwe, frisse ondernemer. Er staat dan ook een vacature open op hun website.

Ben of ken jij iemand die niet kan wachten een eigen SPAR in Riethoven te openen? Dan roepen we je op om te solliciteren!

De oproep van SPAR:

Ben jij een ervaren professional uit de foodretailbranche en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Doe jij alles om klanten een perfecte service te bieden en kun je jouw passie goed overbrengen? Dan zoeken wij jou! Samen maken wij een succes van jouw eigen SPAR winkel.

Voor Super Riethoven zijn we op zoek naar een lokale, klantgerichte SPAR ondernemer die deze vestiging tot een stralend middelpunt van de gemeenschap gaat maken.

Meer weten over deze vacature?

Neem contact op met:

Fleur van Vliet, Adviseur Werving & Selectie,

fleur.van.vliet@despar.nl