Benefietdiner en benefietfestival voor Duchenne Heroes

Benefietdiner en benefietfestival voor Duchenne Heroes

Bart van Riet heeft de ziekte van Duchenne; een ingrijpende spierziekte die vrijwel alleen bij jongens voorkomt. Delevensverwachting is laag. Ja, dat is heftig. 

Maar… dan kennen ze Bart van Riet nog niet. Want hij is niet het type dat bij de pakken neer gaat zitten. Liever zet hij zich in om Duchenne het hoofd te bieden. 
Voor zichzelf, maar vooral ook voor anderen. Hij doet dit niet alleen. Samen met een aantal geweldige mensen hebben ze team B-Inspired opgericht. Met de B van Bart, inderdaad. Ze zamelen geld in voor Duchenne Heroes. Een mountainbiketocht van 700 kilometer in 7 dagen door vijf landen. Een tocht met een doel: een medicijn en een betere kwaliteit van leven voor jongens/mannen met Duchenne spierdystrofie. Zo trapt het team Duchenne de wereld uit. Maar ze doen meer. Zo organiseren ze jaarlijks een benefietdiner én een super vet festival.  

Het overheerlijk culinair 3-gangen benefietdiner vindt plaats op dinsdag 7 april en woensdag 15 april 2020, aanvang 18.00 uur voor slechts € 29,95 pp excl. drank. Reserveren kan rechtstreeks bij de Zwaan (040-2068326 of info@zwaanborkel.nl). Tijdens het diner is er een leuke loterij met prijzen aangeboden door diverse winkels en ondernemers. 
Het festival wordt het B-Inspired Fest genoemd. Muziek is namelijk Bart z’n leven. Hoe mooi is het dan om met muziek ook levens te verbeteren? Het B-Inspired Fest vindt dit jaar plaats op zaterdag 27 juni op de Statie (de Frans van Beststraat) in Valkenswaard; 3 podia en zo’n 15 bands. Het motto is eenvoudig: Feest Duchenne de wereld uit. Hoe? Met goede muziek, lekker eten, een loterij en een fantastische sfeer.  
De podia zijn niet alleen de plekken waar bands zich laten horen. Het biedt ook de mogelijkheid om iedereen die steunt goed in de spotlight te zetten. U kunt daar ook bij horen. Alle steun is welkom. En minstens zo belangrijk: alle bijdragen gaan rechtstreeks naar Duchenne Heroes. Voor onderzoek en voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met Duchenne. 

Helpt u mee? 
Reserveer dan bij De Zwaan, kom naar het festival of steun via de website: www.duchenneheroes.nl/b-inspired-2 . U kunt Bart en zijn team volgen en contact met hen opnemen via: www.facebook.com/binspiredduchenneheroes 

Team B-Inspired:
Bart van Riet, Harry de Beijer, Johan van Bakel, Jakob de Groot, Floor Peels, Eline Donders en Joyce Sanders