Beste Riethovenaren,

Beste Riethovenaren,

We hopen dat u, ondanks alles, goede feestdagen heeft gehad en met goede zin aan het jaar 2021 bent begonnen. 

Op het moment dat ik dit schrijf stijgen de corona-besmettingen alleen maar en gaan er waarschijnlijk strengere maatregelen komen. Helaas. Hopelijk komt er snel meer duidelijkheid over de corona-vaccins. 

De huisartspraktijk Riethoven is open.  
Wel vragen we u tevoren digitaal of telefonisch een afspraak te maken. 

Medicijnuitgifte (van 12.30-13.00 uur en van 16.30-17.00 uur) gebeurt nog steeds vanuit de hal. We willen u vragen buiten te wachten. Met slecht winterweer kunt u ook in de auto wachten tot de persoon voor u aan de beurt is geweest. Wanneer u niemand ziet kunt u aanbellen; de assistente komt dan zo snel mogelijk naar u toe.  

Wanneer u naar de praktijk komt vragen we u een mondkapje te dragen en afstand te houden. Wanneer u geen mondkapje kunt dragen vanwege medische redenen kunt u hiervoor een uitzonderingskaart mondkapjes uitprinten via de website van de rijksoverheid. De huisarts geeft hierover geen verklaring af. En u kunt proberen of een face-shield dan wel mogelijk is. 

Zoals u vorige maand in ons nieuwbericht al heeft kunnen lezen willen wij komend jaar ook gebruik gaan maken van videobellen. Ook heeft het patiëntenportaal MijnGezondheidNet een extra mogelijkheid erbij gekregen. Vanaf 1 januari kunt u gebruik maken van de MedGemak- app. Met deze app kunt u na eenmalig inloggen met DigiD voortaan via een eigen pincode simpel en overzichtelijk toegang hebben tot uw gezondheidsgegevens van de huisartspraktijk. Ook kunt u zo afspraken inplannen en e-consulten sturen. 

We snappen dat niet iedereen handig is op digitaal vlak. U kunt hulp vragen via de Digihulplijn 0800-1508. Deze hulplijn is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 9.00-17.00 uur.   

En voor vragen over uw gezondheid kunt u bij ons terecht. Hopelijk komend jaar ook weer meer op de “normale” manier. 

Met vriendelijke groet, 
Team huisartspraktijk Riethoven