Beweegspeeltuinen

Beweegspeeltuinen

Sinds kort biedt BeweegMij naast beweeggroepen voor volwassenen ook beweeggroepen voor kinderen aan. De Beweegspeeltuinen.  

In de Beweegspeeltuinen staat een brede motorische ontwikkeling in combinatie met plezier centraal. Alle grondvormen van bewegen komen langs. Wanneer kinderen plezier beleven aan bewegen, zullen ze intrinsiek gemotiveerd raken om meer en vaker te gaan bewegen. Dit heeft allerlei positieve gevolgen. Zoals meer zelfvertrouwen, een betere sociale aansluiting en meer en langere sportdeelname. 

De Beweegspeeltuinen zijn er voor kinderen van 2,5 t/m 12 jaar. Voor de kleinsten is er de Klim Speeltuin, waarbij een goede motorische basis centraal staat. Het is vergelijkbaar met kleuter -en peutergym. Het is voor ouders/grootouders een mogelijkheid om samen een uurtje te komen bewegen met het (klein)kind. Er worden verschillende spellen aangeboden die zowel door het kind alleen of samen met de (groot)ouder gedaan kunnen worden. 

Voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 8 jaar is er de Spel & Sport Speeltuin. Dit is voor kinderen die graag extra willen bewegen of nog niet goed weten welke sport ze willen doen. 

Daarnaast bieden we nog de Speeltuin Plus aan. Dit is voor kinderen die moeite hebben om deel te nemen aan sportactiviteiten. Dit kan zijn door motorische achterstanden, overgewicht, psychosociale -of gedragsmatige problemen. Het doel is om kinderen plezier te laten beleven in bewegen! 

Voor meer informatie of aanmelden: info@beweegmij.nl