Bloemenactiet Gilde St. Anna

Bloemenactiet Gilde St. Anna

Beste dorpsgenoten 

Goed nieuws!!!
De bloemenactie gaat door!

Ook dit jaar kunt u voor perkgoed, bloemen, hangpotten, bloemen op stam, potgrond etc. weer bij ons terecht. 

We hebben overlegd met de gemeente en de gemeente staat toe dat wij ook in deze moeilijke tijden onze Bloemenactie houden mits natuurlijk voldaan wordt aan de richtlijnen om de verspreiding van en besmettingen met het corona virus te voorkomen. Daar gaan we voor zorgen. 
Wij gaan een werkbare opzet creëren op onze locatie bij de Guldhut aan de Vlasstraat waarbij uw gezondheid en ook onze gezondheid niet in gevaar komt. Hoe we het precies gaan doen, gaan we nog in detail uitwerken maar de globale opzet zal vergelijkbaar zijn met vorig jaar.  

Alle verkoop zal plaatsvinden bij de Guldhut. Daar zal alles overdekt uitgestald staan. We gaan niet huis aan huis rond. Ook niet in het buitengebied. Vanwege de richtlijnen kunnen we maar een beperkt aantal personen tegelijkertijd toelaten. 
Daarom het verzoek: kom gespreid over de dagen en bij voorkeur alleen. Bij drukte zult u even moeten wachten. 

Begin mei krijgt u ook nog een flyer in de bus met verdere informatie. De informatie is straks ook te vinden op www.gildestannariethoven.nl.  

Kom op 7,8,9 mei bloemen kopen. Ook handig voor moederdag. Fleur uw tuin en perkjes op en je wordt er zelf ook vrolijk van. Samen kunnen we deze moeilijke periode kleur geven. 

Gilde St. Anna Riethoven.