Buur Korfbal verenigingen Euro Girls en Rietvogels slaan handen ineen

Buur Korfbal verenigingen Euro Girls en Rietvogels slaan handen ineen

Wie had dat ooit gedacht….. In het verleden keken we uit naar onze derby en streden we tegen elkaar op het scherpst van de snede, maar daar gaat verandering in komen.  

Bij deze willen we graag laten weten dat KV Euro Girls uit Westerhoven en KV Rietvogels het komende seizoen een samenwerking aangaan.  

Om onze leden het plezier en de uitdaging in het korfballen te laten behouden én met een blik op de toekomst, hebben wij besloten om de handen ineen te slaan.  

Aanvankelijk ging het alleen om de oudste jeugdteams, maar na verschillende prettige (online) gesprekken, hebben we ook besloten om de seniorenteams samen te voegen tot 3 nieuwe teams. Voor de allerjongste jeugd verandert er niet veel: Zij vormen een team met kinderen uit hun eigen dorp. 

Ons doel is om het korfbal levendig te houden in beide dorpen. De komende tijd zal in het teken staan van de kennismaking met elkaar en het regelen van praktische zaken. De eerste gezamenlijke trainingen en het  jeugd “kamp” zijn al achter de rug. Wat ontzettend mooi om te zien hoe enthousiast de leden hierover waren. 

Wij kijken uit naar een hele mooie samenwerking.  
Samen staan we sterk!
 

Namens het bestuur van Kv Euro Girls en kv Rietvogels 

Ps: Onze oudijzer inzameling en textiel inzameling blijven gewoon bestaan.