Cheer With Us!!

Cheer With Us!!

Zoals jullie eerder hebben kunnen vernemen uit de Houwmouw staat er een concert gepland op 18 en 19 april in de Kattendans. 

We nemen u mee in een muzikale reis van de jaren ’60 tot nu. Denk hierbij aan bijvoorbeeld gospel, soul, rock en natuurlijk mogen de classics niet ontbreken. Dit alles onder leiding van dirigent Marly Sengers en pianist Rick Sengers. Kaartjes verkrijgbaar via www.kattendans.nl. Wees er snel bij want de beste plaatsen zijn het eerst weg! 
Niet alleen het concert maar het hele jaar 2020 staat in het teken van “CHEER WITH US’’. Naast alle andere jubilerende musicerende Riethovense verenigingen bestaat Zanggroep Cheer’s (opgericht in november 1985) dit jaar 35 jaar en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. 

Naast dat we een groots concert op de planken gaan brengen, zijn we nog steeds op zoek naar enthousiaste zangers die onze zanggroep willen versterken. We zijn vooral op zoek naar tenoren en bassen. Is dat nou net jouw stem niet, geen probleem, alten en sopranen zijn ook welkom.  

Nieuwsgierig geworden? 
Kijk dan eens op onze site www.zanggroepcheers.nl  of informeer bij een van onze leden. Ook bestaat er de mogelijkheid om op maandagavond in de Rietstek te komen sfeerproeven, aanvang 20:00 uur!  

So Cheer with us ofwel vier met ons mee! 

Graag tot ziens op 18 of 19 april in de kattendans.