Dagbesteding is blij met nieuwe inrichting!

Dagbesteding is blij met nieuwe inrichting!

Heel blij waren we te horen dat, mede door het nieuwe initiatief De Burgerbieb, de hele Rietstek een make-over zou krijgen. Ook de ruimte waar we als dagbesteding iedere dinsdag en donderdag gebruik van maken. We hebben mee kunnen denken met Nikki van Veldhoven die vanuit de coöperatie het voortouw nam. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en ideeën. Waar kan de scootmobiel nu staan? Waar gaan we lunchen en ons spelletjesuurtje doen? Voor elk probleem is een oplossing gevonden en de meeste wensen zijn gerealiseerd. Top!

Begin december 2022 was het zover. De entree is door de gezellige huiskamer met burgerbieb heel anders geworden. Voor de lunch en spelletjes gebruiken we nu “de oude bieb” en dat bevalt uitstekend. In ieder geval als er ‘s morgens de verwarming aangezet wordt 😉.

Ook de ruimte waar we met de dagbesteding als groep steeds samenkomen is aangepakt. Mooie kleuren op de muren en een oude houten kast waar we de dagelijkse benodigdheden in hebben gezet. Erg fijn deze bij de hand te hebben en daarbij maakt dat de ruimte huiselijk. Kortom het was even wennen maar we zijn er heel blij mee!

Ook lenen we zelf regelmatig een boek bij de Burgerbieb.

En wat misschien nog wel het mooiste van alles is! Soms lopen jonge gezinnen even binnen en dat vinden we heel gezellig. Dus breng je een bezoekje aan de Burgerbieb met je (klein) kinderen en steek gerust je hoofd even om de hoek bij de dagbesteding.