De duo fietsen zijn er!

De duo fietsen zijn er!

De firma Roll-On uit Hapert heeft de 2 spiksplinternieuwe duofietsen voor Fietsmaatjes Riethoven afgeleverd.  Het zijn prachtige fietsen met alles erop en eraan. Veilig en speciaal gebouwd voor de vrijwilligers en de gasten.

Het voorjaar komt er aan en Fietsmaatjes Riethoven gaat weer starten met fietsen.

De fietsen zijn coronaproof (uitgerust met een scherm) en al onze vrijwilligers zijn geïnstrueerd. Ze hebber er weer zin in om met hun gasten mooie fietstochtjes te maken.

De proefperiode vorig jaar was erg succesvol. De gasten  en vrijwilligers die toen al eens gefietst hebben kunnen er nu weer van gaan genieten. Zij weten al een beetje hoe het werkt en kunnen hun ritten gaan plannen.

Doe ook mee!
Fietsmaatjes Riethoven heeft nu volop ruimte om nieuwe gasten en vrijwilligers te laten fietsen. De 2 fietsen kunnen de hele week ingezet worden. Wil je graag fietsen en kun je dat niet (meer) zelfstandig, ben je een mantelzorger of wil je ook vrijwilliger worden, dan kun je bij ons terecht. Meld je aan.  Dat kan ook voor een proefrit zonder verplichtingen.

Wil je meer weten of je aanmelden voor een proefrit ga dan naar de website; https://meerriethoven.nl/fietsmaatjes-riethoven/
Daar vind je ook onze contactgegevens.