De Kangoeroe Klup van de Rietvogels

De Kangoeroe Klup van de Rietvogels

Wat houdt de kangoeroe klup in? 
De kangoeroe klup is een groep kinderen die 1x in de 2 weken bij elkaar komt om gezellig te sporten en te spelen. De kinderen mogen lid worden vanaf  groep 1  of als ze dat jaar instromen op de basisschool. Tijdens de trainingen doen we allerlei uiteenlopende activiteiten zoals: Tik­spellen, parcourtjes, simpele bal oefeningen, doelen op speciaal gemaakte korven (deze zijn extra laag) en spelletjes. Ook hebben we speciale trainingen zoals een pietengym (in sinterklaas tijd) en verkleden met de carnaval.

De kinderen leren bij de Kangoeroe Klup samen spelen, samen sporten, laag­drempelige balvaardigheid. Ook vinden we de sociale kant ook erg belangrijk. Zo mogen de papa’s – mama’s, opa’s – oma’s etc. altijd komen kijken. De Kangoeroe klup bij KV Rietvogels is een goede maar vooral laagdrempelige groep ter voorbereiding op het ‘echte’ korfballen. Lijkt het je leuk om bij de Kangoeroe Klup te komen. Kom dan vrijblijvend eens kijken of sport maar lekker mee.  

Kangoeroe Klup  
De kangoeroe klup is een gezellige club voor kinderen van 4 tot 6 jaar waarbij je lekker kunt sporten met leeftijdsgenootjes. Wil je meedoen met de Kangoeroe Klup, kom dan 1 keer in de 2 weken vanaf woensdag  4 maart 2020 van 18u tot 19u naar de sporthal. Je papa en mama zijn natuurlijk ook van harte welkom om te komen kijken.  Vanaf  april 2020 trainen we buiten op woensdag van 18.15u tot 19.15u. Dit ook 1 keer in de 2 weken. Voor dit seizoen zijn er nog geen kosten aan verbonden en willen we de kinderen laten kennis maken met de korfbalsport. Vanaf seizoen 2020/2021 wordt er contributie berekend indien je lid wordt van onze vereniging. 

Meer informatie bij: Erna Bottram: 06-10604057