De Kern Energetische therapie & Coaching

De Kern Energetische therapie & Coaching

Sinds een tijdje ben ik gestart met mijn praktijk in Energetische therapie & Coaching.  
Ons lichaam vertelt ons meer dan dat we ons bewust zijn. We leven in een snelle en drukke maatschappij, waardoor de signalen die ons lichaam ons probeert te vertellen, vaak onbewust weggeduwd worden. Daardoor lopen we vaak vast en kunnen er allerlei lichamelijke en/of geestelijke klachten ontstaan. 

Zo had ik zelf in 2014 niet geluisterd naar dat wat mijn lichaam me duidelijk wilde maken, waardoor ik in een burn-out terecht kwam. In die periode ben ik met behulp van een energetische therapeut gaan leren om beter naar de signalen te gaan luisteren die mijn lichaam mij probeerde duidelijk te maken.  

Na dit zelf geleerd te hebben, besloot ik om hier meer mee te gaan doen. In 2015 ben ik begonnen en tot de dag van vandaag volg ik nog steeds diverse cursussen en trainingen op het gebied van: persoonlijke- en intuïtieve ontwikkelingen, chakraleer en coaching. Door het volgen van deze cursussen en trainingen heb ik geleerd om mezelf en andere zich meer bewust te maken van alle oude emoties en/ of patronen die gepaard kunnen  gaan met diverse levensprocessen.  

Door dit hele proces ben ik er achter gekomen dat dit mijn kracht is en dat het mijn leven enorm verrijkt. Ik vertrouw nu volledig op mijn intuïtie en op mijn gevoel. Dit wil ik heel graag doorgeven aan anderen. Daarom ben ik gestart met mijn eigen praktijk:  

de Kern Energetische therapie & Coaching 
Ik werk graag voor en met mensen op basis van vertrouwen, respect, eerlijkheid en veiligheid. Alleen op basis van veiligheid is het mogelijk tot inzicht en ontwikkeling te komen. Graag denk ik daarbij vanuit (realistische) mogelijkheden passend bij jouw leerproces. Mijn passie is om jou in jouw eigen proces te mogen begeleiden om daardoor dichter bij “de KERN“ te komen. 

Zit je om welke reden dan ook niet zo lekker in je vel? Zit je hoofd vol met allerlei gedachten die zich steeds herhalen? Zou je meer rust willen, maar kun je die zelf niet maar steeds niet vinden? Ben je regelmatig boos, verdrietig of angstig?  

Je merkt dat aan je stemming, gedachten en gevoelens. Uiteindelijk heeft dit ook invloed op je lichamelijke gezondheid. Niet goed in je vel zitten, geblokkeerd zijn of steeds opnieuw in oude patronen vervallen, heeft niet alleen een negatieve invloed op jezelf, maar vaak ook op je relatie(s), gezin of werk. Als je er zelf of met behulp van de mensen in je omgeving niet meer uitkomt, kan dit je misschien wel helpen. 

Een aantal mentale, emotionele, fysieke en lichamelijke klachten waarbij energetische therapie heel goed kan helpen:  

Door de energetische behandeling kan de energie weer stromen en kunnen de klachten verminderen of soms zelfs helemaal verdwijnen. Daarnaast kan het u ook helpen om bewust te worden van je eigen gevoelens en je helpen in je persoonlijke ontwikkeling. 

Ook voor kinderen kan een energetische behandeling zeer geschikt zijn. 

Zo kunnen bijvoorbeeld faalangst, gepest worden, vermoeidheid (vage) fysieke klachten, leermoeilijkheden, etc. leiden tot blokkades. Met kindgerichte behandelingen kunnen deze blokkades worden weggenomen. Samen met ouder en kind gaan we op zoek naar de beste passende oplossing. 

Mocht je meer info willen, of een afspraak maken…  

Maddy Antonis  
Eind  2, 5561 BC  Riethoven 
06-51 255 442  
info@de-kern.eu 
www.de-kern.eu