De nieuwe programmamaker van Meer Riethoven

De nieuwe programmamaker van Meer Riethoven

Goed nieuws, want vanaf nu heeft Meer Riethoven een ‘programmamaker’. Een wat? Jaha, dat is iemand die samen met onze inwoners evenementen en activiteiten organiseert of ondersteunt. Een tijdje terug stond een vacature open voor deze functie en Brenda Bosch gaat die functie vervullen.

Over Brenda als programmamaker

Brenda is een échte aanpakker. Zo zette ze afgelopen jaar al de succesvolle burgerbieb op. Als programmamaker gaat ze aan de slag met activiteiten voor inwoners van Riethoven die aansluiten op de hoofdthema’s van Meer Riethoven: opgroeien, wonen en samenleven, werken en ondernemen en ouder worden.

Brenda stelt zichzelf voor:

Mijn naam is Brenda Bosch. Samen met mijn gezin woon ik ‘op Boshoven’. Sinds 1 maart ben ik programmamaker bij Meer Riethoven. Je zag me misschien al eerder bij de Rietstek. Ik ben vrijwilliger bij de bibliotheek en organiseerde in het verleden al verschillende activiteiten. Onder andere de Paasfietstocht, Halloween, de corona-familie-pubquiz en een drive-in movie. Naast deze werkzaamheden voor Meer Riethoven werk ik bij de bibliotheek Eindhoven als mediacoach en specialist meertaligheid.

Ik ga graag in gesprek met inwoners van Riethoven om samen leuke activiteiten voor jong en oud te organiseren. Heb je een tof idee? Laat het me weten via events@meerriethoven.nl


Meer Riethoven wenst Brenda en het team van de Rietstek veel succes en plezier met de toekomstige activiteiten en de samenwerking met de Riethovense inwoners en verenigingen!