De Rythovense Kwis komt er weer aan!

De Rythovense Kwis komt er weer aan!

De editie van 2020 is niet doorgegaan, zoals zoveel evene-menten in dat jaar en afgelopen jaar. Toch willen we proberen om de editie van 2022 van de Rythovense Kwis door te laten gaan. 

De kwisavond zal zijn op vrijdag 7 oktober en de prijsuitreiking/feestavond op zaterdag 15 oktober.
Zet deze data alvast in uw agenda. 

Veel mensen uit Riethoven weten nog wel wat de Rythovense Kwis inhoudt, maar er zijn in de afgelopen jaren veel mensen van buiten Riethoven in ons mooie dorpje komen wonen. Voor hen (en andere geïnteresseerden) nog even een kleine uitleg van wat de Rythovense Kwis nu ook al weer inhoudt: 

De Rythovens kwis is een kwis die georganiseerd wordt door Stichting Tienkamp Riethoven en Meer Riethoven. Een kwis over Riethoven en andere wereldse zaken vindt zijn thuisbasis uiteraard in het dorpshuis, de Rietstek dus. 
De kwisopdrachten worden gemaakt op een door het team zelf te bepalen locatie in Riethoven. De vragen uit de kwis zullen gaan over 11 verschillende onderwerpen. 

Een team bestaat uit, ja weten wij veel…. Iedereen kan een team samenstellen om aan de Rythovense kwis mee te doen. Ieder team kiest een teamleider die in Riethoven woont. Er is geen limiet aan het aantal teamleden. 

Op de eerste avond, 7 oktober dus, krijgt de teamleider een kwisboek uitgereikt met daarin alle vragen. Dit kwisboek moet op de in dit boek vermelde tijd weer terug zijn in de Rietstek en overhandigd aan de kwismasters, die daar aanwezig zijn. 

Een week later, op zaterdag 15 oktober, mogen de teams naar de Rietstek komen voor de prijsuitreiking. 

Binnenkort openen we de inschrijvingen weer en we hopen dat we kunnen rekenen op een flink aantal teams, die zich willen buigen over de vraagstukken. 
We gaan in ieder geval proberen om vanaf nu in elke uitgave van de houwmouw u weer een beetje in te lichten over deze Kwis. 

 Stel in ieder geval je team vast samen, zodat je klaar bent om je in te schrijven zodra het kan! 

Succes met de voorbereiding namens de organisatie! 
René, Linda, Jojanneke, Arno, Marijn, Patty en Nico.