Definitieve sluiting supermarkt

Definitieve sluiting supermarkt

Op 30 april 2024 stoppen Ingrid en Kim helaas definitief met de super. Er is dan geen supermarkt meer in Riethoven.

Coöperatie Meer Riethoven weet dat dit voor een aantal Riethovenaren problemen kan geven. Maakt u zich zorgen over hoe u na 30 april uw boodschappen kan doen? Laat dan in de supermarkt bij Ingrid en Kim uw naam, adres en telefoonnummer achter. Uiteraard kunt u ook een mail sturen met deze gegevens naar: supermarkt@meerriethoven.nl. Onze dorpsondersteuner Lieneke Verspaandonk neemt dan contact met u op. Wij gaan ons best doen om samen met u een passende oplossing te vinden.

Status kleinschalige voorziening met sociale functie
Toen duidelijk was dat er geen nieuwe ondernemer is die het stokje van Ingrid en Kim wil overnemen en ook dat een exploitatie door coöperatie Meer Riethoven met vrijwilligers geen haalbare kaart is, is aan de werkgroep Supermarkt Riethoven opdracht gegeven om de mogelijkheid van een kleinschalige voorziening te onderzoeken.

We hoopten hierover in februari of maart meer te kunnen vertellen. Deze termijn is te kort gebleken. Op dit moment is de werkgroep nog naar mogelijke opties aan het kijken. Zodra we meer weten, komen we bij je terug via de gebruikelijke kanalen. Wij wensen de werkgroep Supermarkt veel succes toe komende tijd.

Bestuur Meer Riethoven