Districtsgildefeesten op 15 mei 2020

Districtsgildefeesten op 15 mei 2020

St. Annagilde organiseert
Districtsgildefeesten op 15 mei 2020

Met geweldige optredens van : 

Pater Moeskroen 

Al dertig jaar is Pater Moeskroen een begrip in menig kroeg, feesttent of festival. 

De heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, Dansen’ en ‘Hela Hola’. En wie herinnert zich niet meer ‘Roodkapje’?! 

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud een graag geziene gast op festivals, in clubs en zalen. Op het podium komen de talenten van de vijf multi-instrumentalisten nog beter naar voren en is er, naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang. 

Arjon Oostrom

Een van de meest gedraaide Nederlandstalige feestartiesten. Door zijn succesvolle feestplaten maakt Arion er altijd een geweldig feest van. Met zijn liedjes: Pure verleiding – Zij is de mooiste van de dansvloer – Sla je arm om me heen – Oei Oei – Hey ga je mee op stap. 

Ben maar niet bang dat er stiltes zullen vallen, want gedurende de hele avond kunnen we ook nog luisteren naar de geweldige muziek van D.J. Martin V. 

Laat je verrassen en kom op vrijdag 15 mei 2020 naar de feesttent van gilde st. Anna aan de Molenstraat. (kaarten zijn vanaf 20 januari te koop bij de Super Riethoven – de Rietstek en op donderdagavond in de Guldhut.)