Dodenherdenking op 4 mei 2022 in Riethoven

Dodenherdenking op 4 mei 2022 in Riethoven

Beste Riethovenaren, 

Nadat op 22 juni 2019 een indrukwekkende monument onthulling plaatsvond, werd snel daarna vanuit de heemkunde groep het idee opgepakt om een jaarlijks terugkerende dodenherdenking op 4 mei op te gaan zetten voor Riethoven. 

Door bekende omstandigheden heeft de herdenking de afgelopen twee jaren kleinschalig plaats moeten vinden, gelukkig kunnen we dit jaar weer met zijn allen bij het monument gaan herdenken. 

Op dit moment denken we na over het programma en verschillende verenigingen en personen hebben al toegezegd om mee te helpen deze herdenking gestalte te geven. 

We zullen omstreeks 18:45 uur verzamelen voor een wandeling vanuit de Rietstek naar het oorlogsmonument. Het officiële gedeelte start om 19:45 en dat zal ongeveer 45 minuten duren. 

Het definitieve programma krijgt u nog van ons, nadere informatie hierover in de Eyckelbergh en de website van Meer Riethoven. 

We hopen dat veel Riethovenaren gebruik zullen maken van deze gelegenheid om jaarlijks diegenen te herdenken die zijn gesneuveld voor onze vrijheid. 

Vriendelijke groeten, namens Comité 4 mei Riethoven, 

Karin van Bakel , Piet Jansen , Eric Willems