Dorps koningschieten

Dorps koningschieten

Beste Riethovenaren, 

als de maatregelen van het coronavirus het toelaten willen wij dit jaar toch weer het Dorps koningschieten voor jullie organiseren. Dit zal dan plaats vinden op zondag 27 juni ’s middags  vanaf 14.00 uur op ons prachtige gildeterrein aan de Vlasstraat. Dat zijn de voorrondes en de finale zal plaats vinden op zondag 4 juli om 15.00 uur tijdens ons Teerfeest. 

Iedereen vanaf 16 jaar,  mannen en vrouwen kunnen aan deze wedstrijd deelnemen en dan strijden om de titel Dorpskoning van Riethoven. De winnaar is dan voor 1 jaar de Dorpskoning van Riethoven en krijgt hiervoor dan ook een zilveren schild wat hij of zij dan volgend jaar weer moet verdedigen om deze functie aan te houden. De huidige Dorpskoning is Mark Antonis ( hij is dit al 2 jaar omdat vorig jaar het schieten niet door kon gaan i.v.m. corona). Wie wordt de volgende Dorpskoning ! 

We gaan dan schieten met het geweer en met de kruisboog en dit natuurlijk onder begeleiding van onze ervaren schutters.  

Meld je aan met een groep (vrienden – buren- collega’s) of individueel dan maken we er samen een gezellige wedstrijd van. Laten we samen het coronavirus de lucht uit schieten. 

Aanmelden kan bij Theo van de Graaf: 0402040146 tot donderdag 24 juni. 
Tot ziens bij het st. Annagilde.