Grootse Feestavond met Oerend Hard

Grootse Feestavond met Oerend Hard

Zaterdag 4 Juni Riethoven: 
Noteer 4 juni alvast in uw agenda. De Grootse Feestavond met Oerend Hard, René Schuurmans en DJ Martin Vie georganiseerd door het Gilde St. Anna gaat door!  

De hoofdact is de band “Oerend Hard”.   
“Oerend Hard” is een 10 koppige band die gebruik maakt van dezelfde gitaren, bas en gitaarversterkers, toetsen apparatuur en effecten, welke de band “Normaal” de laatste jaren heeft gebruikt tot aan hun afscheidsconcert in 2015 in het Gelredome  in Arnhem (NL). Al deze apparatuur heeft “Oerend Hard” aangeschaft, om de bijzondere “Normaal” sound te blijven behouden. Sommige instrumenten en / of apparatuur zijn zelfs overgenomen van ex “Normaal” bandleden, zoals de overbekende Bo Diddley gitaar van Bennie Jolink, waar nu frontman Hans de Vries op speelt. “Oerend Hard” onderscheidt zich door nummers uit de gehele oeuvre van 40 jaar “Normaal” te spelen. Dus van 1975 t/m 2015. Oudere nummers worden afgewisseld met nieuwere nummers waar zelfs een complete blazerssectie op mee speelt. 

We hebben ook René Schuurmans kunnen boeken! 
Deze “blonde god uit het zuiden” zoals hij snel na de start van zijn zangcarrière genoemd werd is inmiddels een gevestigde rot in het vak en mag zich rekenen tot één van de best geboekte artiesten van Nederland. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!! Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht. Bekende nummers zijn “Laat de zon in je Hart” en “Ik heb weer de hele nacht liggen dromen”. 

Bestel nu je tickets 
De feestavond maakt onderdeel uit van het Gildefeest dat we organiseren. Op zaterdag 4 juni de feestavond, zondag 5 juni de familiedag en maandag 6 juni de Gildedag. De kaartverkoop voor de feestavond is nu open. De kaarten zijn eenvoudig online te bestellen op http://www.feestavondriethoven.nl/