Hallo Bremspoersengat!

Hallo Bremspoersengat!

Het gaat natuurlijk heel anders zijn dan andere jaren, maar Carnaval 2021 stilletjes voorbij laten gaan dat vinden wij, de jeugdraad van de Bremspoerskes, helemaal geen goed idee. We zitten tenslotte maar 1 keer in groep 8. 

Er zal geen optocht zijn waar we op de prinsenwagen kunnen staan, en geen bomvolle Rietstek om vier dagen groot feest te hebben met alle Bremspoerskes en Bremspoerserinnekes. Maar wij willen er, in aangepaste vorm, toch een geweldig feest van gaan maken! 

In november hebben we de prinsverkiezing gehad. Met online spellen, een online speurtocht en puzzels, een “pimp je mondkapje” strijd, penalty’s schieten met Joris van Beek in de goal en het raden van een Mystery Guest (Dat was Stef Neggers) konden de leden van de jeugdraad punten verdienen.  Op vrijdag 27 november hebben we met z’n allen lekker friet gegeten bij de Rietstek en toen is ook de uitslag bekend gemaakt. 

Het prinselijke trio van 2021 is: Prins Kevin, Prinses Famke en Adjudant Kris.

Namens ons allemaal: Van harte gefeliciteerd! 

In de volgende Houwmouw stellen zij, en de leden van de jeugdraad,  zich graag verder aan jullie voor. 

Appelflappen verkoop 
Op 12 december was daar onze traditionele appelflappen verkoop. Op zaterdagochtend is Kim van Super Riethoven al in alle vroegte begonnen met het bakken. Om 8:00 uur, de kraam stond nog maar net klaar, kwamen de eerste klanten zich al melden om appelflappen te komen kopen. Met de verkoop van 1320 appelflappen kunnen we wel zeggen dat het weer een groot succes was! Wij, als leiding van de jeugdraad, willen graag iedereen bedanken dat jullie bij ons hebben gekocht. Met de opbrengst kunnen wij een leuk extraatje regelen voor de leden van de jeugdraad. Ook willen wij graag Kim, Pedro, Lina en Jimmie bedanken voor alle hulp! 

Zoals gezegd willen wij er toch een prachtige Carnaval van maken. En dat gaat zeker lukken met onze prins, prinses en Adjudant want: 

Carnaval of Coronaval, met Kevin en Famke is het altijd bal! 

Wij wensen jullie hele fijne feestdagen en een gelukkig en vooral gezond 2021! 
Groetjes Prins Kevin, Prinses Famke, Adjudant Kris en de hele jeugdraad.