Halloween

Halloween

Halloween was vorig jaar een groot succes, dit jaar gaan we het dus wederom vieren! 

Op vrijdag 30 oktober vertrekken kinderen vanaf 18.00 vanuit de Rietstek om de omliggende straten af te gaan voor ‘Trick or Treat’. Het zou leuk zijn als de huizen in deze straten ook in Halloween stemming zijn gebracht. Om 20.00 komt iedereen weer naar de Rietstek. Aansluitend zal er een Halloween film gedraaid worden voor kinderen vanaf groep 5.  

Het is de bedoeling dat iedereen verkleed komt en dat ouders zelf met kleine kinderen meelopen. Ook kinderen uit de onderbouw van het voortgezet onderwijs (t/m de 3e klas)die het leuk vinden, mogen deelnemen.  

Hoewel we natuurlijk allemaal zo eng mogelijk verkleed willen gaan, is het handig om iets lichtgevends of een lampje te dragen om de zichtbaarheid te verbeteren.  

Huizen die zich in het trick or treat gebied (Hennepstraat, Eviestraat, Vlasstraat, Boekweitstraat, Wikkestraat) bevinden, ontvangen bij deze Houwmouw een aparte bijlage met informatie. Mochten er toch nog vragen zijn, neem dan even contact op met Karolien (beheerder@rietstek.nl) 

In verband met Corona, kunnen ouders tijdens de film niet in de Rietstek wachten, maar de kinderen om ongeveer 22.00 uur weer ophalen.  

Meedoen met trick or treat? Kosten 2,50 euro 

Geef je zo snel mogelijk op via: 

www.signupgenius.com/go/30e0f44afa829a6f85-halloween1 

(deze link is ook te vinden op de Facebook-pagina van de Rietstek) 

We hopen op een gezellig griezelige avond!