Help mij om mijn doel te halen, 3x is scheepsrecht

Help mij om mijn doel te halen, 3x is scheepsrecht

In oktober 2019 besloot ik, om in juni 2020, deel te gaan nemen aan de Alpe d’Huzes, Opgeven is geen optie. KWF. Zoals vele evenementen is ook dit evenement zowel in 2020 als in 2021 niet doorgegaan.  

Vorige week kreeg ik de mogelijkheid me voor de 3e keer in te schrijven voor dit grootse evenement, wat plaats gaat vinden in juni 2022. 

Doordat ik voorgaande jaren al heel wat heb gespaard (inmiddels staat mijn teller op € 2.889,-) mag ik zonder meer deelnemen. Maar… het geld op mijn teller is al besteed. Het is een tegemoetkoming van de organisatie om ons vele werk te belonen, dat we niet perse door hoeven sparen. Ikzelf echter vind dat er nog meer onderzoek mogelijk moet zijn, dus opnieuw ga ik voor een streefbedrag. Deze ronde hoop ik € 5.000,- op de teller te krijgen. Dus er mag (tenminste) nog € 2.111,- gespaard gaan worden. 

Ik heb inmiddels vele hondenbadjassen, zinken potjes met planten, honing-potjes (geschonken door een plaatselijke imker) en nog meer verkocht om het nodige geld binnen te halen. Spontane donaties, wijnverkoop en een ochtend of middag bij u thuis een schoonmaakkarwei doen. Niets is me teveel geweest. 

Een (trainings)- fietsmaatje rijker, ben ik vol enthousiasme weer aan het trainen voor de volgende editie. Fijn dat ik al zoveel mooie reacties van jullie heb mogen ontvangen. 

Ik ga door: Opgeven is geen optie. 

Ik laat weer van me horen. 
Groetjes,  Hellen van den Heuvel / 0615144535 

Ps. Ik maak nog steeds hondenbadjassen