Kangoeroe Klup

Kangoeroe Klup

Wat houdt de kangoeroe klup in? 
De kangoeroe klup is een groep kinderen die elke week bij elkaar komt om gezellig te sporten en te spelen. De kinderen mogen lid worden vanaf 
groep 1  of als ze dat jaar instromen op de basisschool. 

Tijdens de trainingen doen we allerlei uiteenlopende activiteiten zoals: Tikspellen, parcourtjes, simpele bal oefeningen, doelen op speciaal gemaakte korven (deze zijn extra laag) en spelletjes. 

Ook hebben we speciale trainingen zoals een pietengym (in sinterklaas tijd) en verkleden met de carnaval. 

De kinderen leren bij de kangoeroe klup samen spelen, samen sporten, laagdrempelige balvaardigheid. Ook vinden we de sociale kant ook erg belangrijk. Zo mogen de papa’s – mama’s, opa’s – oma’s etc. altijd komen kijken. 

De Kangoeroe Klup bij KV Rietvogels/KV Eurogirls is een goede maar vooral laagdrempelige groep ter voorbereiding op het “echte” korfballen.

Lijkt het je leuk om bij de kangoeroe klup te komen?
Kom dan vrijblijvend eens kijken of sport maar lekker mee.  

Wil je meedoen met de Kangoeroe Klup, kom dan elke woensdag vanaf woensdag  13 april naar het sportpark den Droevendaal in Riethoven. We trainen dan van 18.15 tot 19.15uur. Voor dit seizoen zijn er nog geen kosten aan verbonden en willen we de kinderen laten kennis maken met de korfbalsport. Vanaf seizoen 2022/2023 (start september 2022) wordt er contributie berekend indien je lid wordt van onze vereniging. 

Meer informatie bij: 
Erna Bottram: 06-10604057  (KV Rietvogels) 
Helma van Gerven: 06-30155874 (KV Eurogirls)