Kioskbrunch gaat door!

Kioskbrunch gaat door!

Nu de aantallen Corona-besmettingen en ziekenhuisopnames steeds verder afnemen hebben we er vertrouwen in dat de meeste beperkingen snel worden opgeheven. Als organisatiecomité van de Kioskbrunch hebben we dan ook besloten dat de Kioskbrunch 2021 door kan gaan.  

Daarbij willen we echter de volgende kanttekening maken: voorwaarde is dat de 1,5 meter-maatregel wordt afgeschaft. Als dit niet gebeurt zullen we de kioskbrunch alsnog moeten afgelasten. Dit kan tot een week voor de brunch. 

Het aanhouden van 1,5 meter afstand tussen de mensen is volgens ons niet verenigbaar met het wezenlijke karakter van de brunch: gezelligheid, elkaar ontmoeten en buurten. 

Aangezien de 1e zondag van september tevens de laatste vakantiedag van de scholen is, houden we rekening met een iets later tijdstip van ingang van nieuwe versoepelingen zoals afschaffing van 1,5 meter-maatregel en afschaffing van mondkapjes-verplichting. 

Op grond van deze overweging hebben we besloten de kioskbrunch dit jaar 2 weken later te organiseren op zondag 19 september 

Wij hopen dat we dit jaar, samen met alle aanwezigen, weer een onvergetelijke Kioskbrunch kunnen organiseren. 

Voor de komende tijd wensen wij jullie allemaal een mooie zomer met een fantastisch vooruitzicht op een gezellige kioskbrunch. 

Met hartelijke groet, het organisatiecomité van de Kioskbrunch,  
Karolien Manders, Fon Sanders, Hans Spanjers, Karin Veron, Joost vd Wijdeven