Kioskbrunch op zondag 19 september: ja of nee?

Kioskbrunch op zondag 19 september: ja of nee?

Vorig jaar hebben we de kioskbrunch op de eerste zondag in september door de Corona-perikelen moeten afzeggen. Dit jaar gaan we er van uit dat de brunch weer door kan gaan en zijn we optimistisch gestart met de organisatie. We hebben gekozen voor de derde zondag in september in de hoop dat er begin september definitief groen licht komt voor dit gezellige evenement. 

Deze inmiddels achtste Kioskbrunch wordt georganiseerd  op de Brouwerswei bij de prachtig gerenoveerde Kiosk. Voorgaande jaren was dat een groot succes! 

Brunch: Alle Riethovense horecaondernemingen werken enthousiast mee en er wordt weer een groot assortiment aan betaalbare gerechtjes aangeboden, waarbij iedereen wat van zijn/haar smaak kan vinden. 

Muziek: Optredens van de harmonie, hun slagwerkgroep en diverse lokale muzikanten vanaf de podiumwagen zorgen voor de muzikale omlijsting.  

Gezellig: De Brouwerswei wordt weer sfeervol aangekleed met palmen, banners, enz. Verder een bloemetje op tafel, ontmoetingen met buren, vrienden, familie, oude bekenden en vooral bijpraten met iedereen garanderen een gezellige sfeer. 

Attracties: De klimwand voor de oudere jeugd zal er weer zijn. Verder 2 springkussens en een glijbaantje voor de allerjongsten. 

Wandeling: Voorafgaande aan de kioskbrunch zal er een wandeling zijn die start en eindigt op de Brouwerswei. Deze wandeling wordt georganiseerd door de KBO en vertrekt om 10.00 uur. Alle wandelaars ontvangen na afloop een kop koffie of thee met een plak cake (gratis). 

Kortom het belooft een sfeervolle en vooral lekkere happening te worden. U komt daar toch ook van genieten? Breng familie, vrienden en buren mee, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd. 

Op maandag 6 september wordt het besluit genomen over het al dan niet doorgaan van de Kioskbrunch. Als de brunch niet doorgaat, zal dit bekend gemaakt worden bij de kiosk en in het Eindhovens Dagblad. U kunt het dan ook zien aan het verdwijnen van alle aankondigingsdoeken  en -borden.