Kioskbrunch weer niet doorgegaan

Kioskbrunch weer niet doorgegaan

De traditie om op de eerste zondag in september een kioskbrunch te organiseren is vorig jaar door de Corona-perikelen onderbroken. Dit jaar zijn we optimistisch gestart met de organisatie in de veronderstelling dat de brunch toch weer door zou kunnen gaan. 

We hebben gekozen voor de derde zondag in september in de hoop dat er begin september definitief groen licht zou komen voor dit gezellige evenement. 

De organisatie was voor het overgrote deel rond, maar eind augustus is duidelijk geworden dat er op 19 september nog steeds onoverkomelijke bezwaren zouden zijn.  

Denk daarbij aan gereserveerde zitplaatsen op 1,5 m afstand of een strenge toegangscontrole van alle deelnemers en alle bezoekers. Het gemoedelijke en gezellige karakter van de brunch verdwijnt als dergelijke maatregelen moeten worden nageleefd en op maandag 23 augustus hebben we dan ook besloten om de kioskbrunch af te gelasten. 

Op deze plaats willen we als organisatiecomité alle horecazaken van Riethoven bedanken voor hun toezeggingen om mee te doen. Ditzelfde geldt ook voor alle deelnemende muzikanten en danseressen die al volop aan het repeteren waren. 

We rekenen er op dat er volgend jaar op 4 september weer een fantastische gezellige kioskbrunch is en we hopen jullie dan weer allemaal te ontmoeten.