Koffie uurtje 5 oktober net iets anders

Koffie uurtje 5 oktober net iets anders

3 oktober, dit keer in de Hofstek

Verbinding is een opdracht aan mij als Dorpsondersteuner. Om verbinding te kunnen maken moet je de mensen en organisaties eerst leren kennen, horen waar ze blij van worden en weten welke wensen ze hebben.

Daarom vind ik het leuk als mensen me vragen: “Kom je op de koffie?” En vind ik het vaste koffie uurtje zo fijn, iedereen kan gewoon binnenlopen! Huisarts, de woningbouwvereniging en de gemeente kunnen tegen iedereen zeggen “Ga maar naar het koffie uurtje dan is Lieneke er!”

Naast de Rietstek ligt de Hofstek en ook daar hebben ze goede koffie. Ik was nieuwsgierig naar de activiteit de ontmoeting. Dus drink ik op 3 oktober daar de koffie. Ben jij ook benieuwd naar deze activiteit kom dan vooral met me meeluisteren naar wat er allemaal kan tijdens de ontmoeting in de Hofstek. Ik ben er van 10.00 tot 12.00 uur.

Donderdag 5 oktober komt de liederentafel naar het koffie uurtje in de Rietstek

Een aantal van onze vaste bezoekers aan de koffie zijn lid van de liederentafel en ik zei: “Kunnen jullie dan niet een keer komen zingen, dat lijkt me erg gezellig!” Zo gezegd zo gedaan. Donderdag 5 oktober krijgen we een geweldig mooi optreden van de Liederentafel in de Rietstek. Kom je ook?

Heb je zelf ook een idee, vraag of wens? Kom langs & doe mee. Bel of app me maar 06-55225856 of via de mail dorpsondersteuner@meerriethoven.nl