Kom Bij Ons, berichten KBO

Kom Bij Ons, berichten KBO

Heeft u de KBO site al bezocht? 
www.kbokringbergeijk.nl/riethoven

Bericht aan alle ouderen van Riethoven.
Op dit moment lopen alle vaste activiteiten van de KBO weer goed. Natuurlijk moet bij alles rekening worden gehouden met de richtlijnen van het RIVM maar met een beetje goede wil is ook dat geen echt probleem om gezellig met elkaar dingen te ondernemen. 

In oktober staan de volgende activiteiten gepland: 
• Woensdag 30 sept 14.00 Opgeven najaar Fietstocht, Hofstek (tot 15.00 uur).
• Zondag 4 okt 14.00 De zoete Inval, Hofstek.
• Dinsdag 6 okt 13.30 Samen kienen, Hofstek. 
• Woensdag 7 okt 10.00 Najaarsfietstocht, vertrek Hofstek. 
• Maandag 12 okt 10.00 Tablet PC, Hofstek. 
• Zondag 18 okt 14.00 De zoete inval, Hofstek. 
• Maandag 19 okt 10.00 Tablet PC, Hostek. 
• Maandag 26 okt 10.00 Tablet PC, Hofstek. 
• Dinsdag 27 okt 19.30 Rikken en Jokeren, Hofstek. 
• Zondag 1 nov 14.00 De Zoete Inval, Hofstek. 
• Dinsdag 3 nov 13.30 Samen Foto’s maken, Hofstek.

KBO in CORONA tijd     
We hebben inmiddels alle vaste activiteiten alweer opgestart. Natuurlijk moeten we voorzichtig blijven zodat we samen ons gezond door deze moeilijke periode heen slaan. Vandaar dat we ons strikt houden aan de maatregelen van het RIVM. 

De belangrijkste maatregel blijft: Als je jezelf niet goed voelt blijf je thuis. Daarnaast afstand houden 1,5 meter, regelmatig je handen wassen en voorzichtig blijven. Niet denken ons overkomt dat niet want dat is verkeerd. Corona blijft nog even om de hoek van ons leven en dus passen we op elkaar om het niet te krijgen! 

Wij horen allemaal bij de kwetsbare groep van ouderen. De toename van het aantal besmettingen in Nederland vond de laatste tijd met name plaats in de leeftijdsgroep van 20 tot 40 jaar. Gelukkig zijn wij slimmer en blijven voorzichtig. Bezoek ook eens een van onze vaste activiteiten.  

Najaarsfietstocht  
Op woensdag 7 oktober vindt de najaarsfietstocht alweer plaats. Opgeven op 30 september van 14.00 tot 15.00 in de Hofstek. Waar we naar toe gaan is nog geheim maar het wordt beslist een leuke tocht. We blijven wel aan deze kant van de grens. Natuurlijk hebben we iets lekkers bij de koffie. Neem wel zelf je lunch  voor onderweg mee zodat je tijdig kunt aansterken als het nodig mocht zijn. We vertrekken om 10.00 uur vanaf de Hofstek. U gaat toch ook mee.  

Tablet PC 
We gaan weer starten met Tablet PC. Wij hopen dat jullie ook allemaal weer meedoen. We proberen weer aan de hand van voorbeelden jullie zoveel mogelijk zaken te leren zodat je jezelf goed met je Tablet en PC kunt redden. De eerste les is op 12 okt. 10.00 uur. De volgende dagen zijn 19 okt. en 27 okt. 

Rabo Clubactie 
Ook wij doen weer mee aan de Rabo clubactie. Stemmen vanaf 5 oktober voor leden van de Rabobank. Een stem op ons is goed besteed. Wij rekenen op U! 

Blijf gezond!  

KBO Riethoven