Kom eens kijken in de bieb

Kom eens kijken in de bieb

Op het moment van schrijven, zit de eerste ‘reguliere’ dag van de bieb erop. Wat een leuke en druk bezochte eerste dag was het! Laat dat een voorbode zijn voor de toekomst.

Je kunt bij de bieb altijd terecht voor onze leestafel met kranten en tijdschriften, gratis te lenen boeken en we organiseren met regelmaat activiteiten voor jong en oud. Een lekkere cappuccino erbij, gezellige dorpsgenoten, kids aan het spelen in de speelhoek, wat wil je nog meer!

Je hoeft geen lid te worden van de bibliotheek om boeken te lenen. Je kunt de boeken van je keuze lenen en terugbrengen als je ze weer uit hebt. We hopen dat iedereen voorzichtig met de boeken omgaat zodat andere inwoners van Riethoven er ook plezier aan kunnen beleven. Je mag maximaal 2 boeken per keer meenemen.

De boeken kunnen geleend en teruggebracht worden tijdens de openingstijden van de Rietstek, ook als er geen vrijwilliger in de bibliotheek aanwezig is. Bijna iedere dag is er tussen 10 en 12 uur een gastvrouw of gastheer aanwezig.

Afbeelding met de openingstijden van de bibliotheek in Riethoven.

De 1e vrijdag van de maand organiseren we een vrijdagmiddagborrel van 17u tot 19u. Iedereen is welkom!

De laatste vrijdag van de maand organiseren we een voorleesuurtje voor de kleinsten onder ons om 10.00 uur.

In januari lezen we samen Maximiliaan Modderman.

Benieuwd naar foto’s van het openingsweekend of meer informatie over de activiteiten van de bieb? Volg ons op facebook of kijk op www.meerriethoven.nl/agenda.

Hopelijk zien we jullie binnenkort eens bij de Rietstek!

Tijdens de schoolvakanties is de bieb enkel open tijdens de geel gemarkeerde tijden, met uitzondering van carnaval. Dan sluiten we de bieb van vrijdag t/m woensdag en verwachten we iedereen in carnavalstenue in de Rietstek.