Koningsdag 2022

Koningsdag 2022

Na 2 jaar Koningsdag gevierd te hebben vanuit huis wordt Koningsdag 2022 er één om nooit te vergeten! Voor alle kinderen van Riethoven is er een leuk programma in elkaar gezet. 

Aubade 
We starten de dag bij de Kiosk. Om 11.30 uur verwachten wij daar de Burgemeester en/of  Raadsleden. Samen met de Harmonie, het Gilde en natuurlijk alle kinderen gaan we in optocht via de Hennepstraat, Lupinestraat en Eviestraat naar de Sporthal aan de Vlasstraat waar de aubade plaats zal vinden. 

Dit keer een optocht met een heuse Pimp je voertuig Challenge! 
Ga jij deze challenge aan? Pimp je fiets, step, skelter of een ander voertuig zo mooi en origineel mogelijk, en ga voor de prijzen! Om dit mede mogelijk te maken zal er op school crêpepapier aan alle kinderen worden meegegeven. 

Oranjelunch 
Aansluitend aan de Aubade organiseren we een Oranjelunch bij De Rietstek. 

Meer informatie hierover volgt via social media en onze website.  Maar tussen-door naar huis gaan is dus niet nodig. 

Oud Hollandse spelen / speurtocht 
Vanaf 13.30 uur is er voor alle kinderen een Oud Hollandse spelen middag bij De Rietstek. Ook zal er een springkussen zijn, een stormbaan en meer. 

Voor kinderen vanaf groep 6 wordt er een speurtocht georganiseerd binnen Riethoven die ze zelfstandig kunnen lopen (onder eigen verantwoordelijkheid).  

Deelname aan deze activiteiten is gratis. Voor de ouders zal de bar geopend zijn zodat ook zij zich niet hoeven te vervelen. 

Om 16.00u eindigt het programma. 

Het beloofd een fantastische dag te worden, dus zorg dat je er bij bent! 

Neem ook eens een kijkje op onze website: www.oranjecomiteriethoven.nl of check onze facebookpagina. 

Tot 27 april! 
Groetjes Oranjecomité Riethoven