Feestelijke aftrap Meer Riethoven

Feestelijke aftrap Meer Riethoven

Zaterdag 30 november a.s. van 14.00 tot 17.00 vindt in de Rietstek de feestelijke aftrap van de Coöperatie Meer Riethoven plaats en wordt de spiksplinternieuwe dorpswebsite “Meer Riethoven” gelanceerd. Iedereen, zowel jong als oud is welkom en het programma biedt voor alle leeftijden leuke en interessante activiteiten.

• Zo wordt de middag geregisseerd door de welbekende cabaretière en actrice Christel de Laat, ook wel bekend als “Betty van den Oetelaar” of “Betty van Omroep Brabant”.  Zij verzorgt deze middag op een spetterende manier.

• Als je op de 30e aanwezig bent doe je automatisch mee aan een loterij en maak je kans op 2 vrijkaarten voor een voorstelling van Christel in de Kattendans in Bergeijk.

• De burgemeester van Bergeijk zal de officiële opening voor haar rekening nemen samen met onze voorzitter Hans van den Dungen. Piet Verhoeven komt een en ander vertellen over de meerwaarde van de zeer succesvolle Dorpscoöperatie Esbeek . 

• Het verdere programma bestaat onder andere uit een informatiemarkt over de thema’s en activiteiten van de Coöperatie Meer Riethoven op het gebied van opgroeien, wonen, ouder worden en werken/ondernemen. Ook zal toelichting gegeven worden op het plan “achter de sleutel”. De nieuwe website en de ingezonden filmpjes van de filmwedstrijd over Riethoven worden getoond. Aan de winnaar van het beste filmpje wordt de prijs uitgereikt. 

• Voor de kinderen is er de mogelijkheid om te knutselen en de allerkleinsten kunnen terecht bij een voorstelling van het kindertheater verzorgd door Noortje Karsmakers uit Valkenswaard.

• Toneelvereniging ‘de Verrassing’ is ook van de partij en zal ons ook deze keer verrassen!

• We willen graag weten waaraan in Riethoven behoefte is en waarvoor de coöperatie zich in de toekomst het beste kan inzetten. Op ludieke wijze gaan we op zoek naar jullie ideeën.

• Ter plekke kan je natuurlijk ook ambassadeur of vrijwilliger worden. 

Een consumptie en iets lekkers staan voor je klaar.  Je bent van harte welkom en breng kinderen en kleinkinderen mee.

Volg ondertussen ook op sociale media de activiteiten van de Coöperatie Meer Riethoven via facebook  

KOM JE OOK??