Muzikale hoogtepunten van het RHC

Muzikale hoogtepunten van het RHC

In april hadden we enkele activiteiten van onze vereniging aangekondigd. Inmiddels kunnen we terugkijken op diverse mooie muzikale hoogtepunten. 

Een stralende ochtend tijdens het dauwtrappen, waarbij we gastvrij ontvangen waren op onze ontbijtlocatie bij de familie Smits, waar we met een goed gevulde buik weer vertrokken om na een korte wandeling te eindigen bij het Kiosk. Alle wandelaars bedankt voor jullie aanwezigheid.  

Ook een hoogtepunt was de eindpresentatie van het schoolproject De Blaasbende, waar we samen met de leerlingen van groep 5 en 6 een heuse circusvoorstelling hebben neergezet in De Sleutel. Er kwamen clowns en olifanten voorbij en deze laatste konden met de hele kudde héééél hard trompetteren. Samen muziek maken is ontzettend leuk, maar ook goed voor je ontwikkeling. We zijn erg benieuwd wie gebruik gaat maken van de proeflessen via Art4U (blaasinstrument), of eventueel een proefles slagwerk wil proberen via Beat-it.  

Op 22 mei j.l. heeft onze slagwerker Arjan Verhoeven meegedaan aan de Brabantse Kampioenschappen in Helmond. Het resultaat van zijn deelname mag er zijn: Arjan is Brabants Kampioen geworden in de 4e divisie – sectie ‘kleine trom’! Ook slagwerker Luuk Jansen heeft meegedaan op “mallets” en is zelfs in 2 divisies Brabants Kampioen geworden! Wat een muzikale hoogtepunten! 

Dit alles kunnen we onder andere realiseren door jullie vrijwillige bijdrage tijdens onze donateursactie de afgelopen maand. Voor het eerst kon U naast het traditionele geld doneren in onze collectebussen, ook geld overmaken via onze QR-code. Was u niet thuis, dan heeft u een flyer in de brievenbus ontvangen waarop deze QR-code ook vermeld was en aangegeven was dat u onze collectant gemist heeft. 

Wij willen iedereen hartelijk danken voor de bijdrage!  

Zien we u ook weer op de jaarmarkt in augustus? U leest hier meer over elders in de Houwmouw.