Nieuwe leden Kernraad

Nieuwe leden Kernraad

Bij aanvang van het nieuwe jaar zijn Ria Senden en Judith Blaauw aangetreden als nieuwe leden van de Kernraad.

Ria Senden is geboren en getogen in Riethoven. Zij werkt al vele jaren mee aan het Dorpsjournaal en is in het dorp vooral bekend van de interviews met dorpsgenoten en gasten van het dorp bij Riethovense feesten en evenementen. Verder is zij in het verleden lid van het bestuur van de volleybalclub geweest. Mede vanuit haar betrokkenheid bij het Dorpsjournaal is Ria goed op de hoogte van wat in Riethoven speelt.

Judith Blaauw woont sinds 2017 in Riethoven. Zij is sinds haar jeugdjaren als vrijwilliger en bestuurslid betrokken bij het Polvokamp en voert momenteel samen met haar man het beheer over het kamp. Voor haar verhuizing naar Riethoven was Judith raadslid in de gemeente Cranendonck en heeft vanuit die periode ervaring met het werk van de dorpsraden. Judith is als vrijwilliger betrokken bij het inrichten van het reanimatienetwerk.

Ria en Judith zullen de eerste periode van hun lidmaatschap vooral gebruiken om kennis te maken met het brede werkgebied van de Kernraad voordat ze zich na verloop van tijd meer gaan richten op een eigen aandachtsgebied in de onderlinge taakverdeling.

De Kernraad is blij met haar nieuwe leden, ziet vooruit op een goede samenwerking en wenst Ria en Judith veel succes en vooral veel plezier in deze nieuwe uitdaging.

Namens de Kernraad Riethoven,
Will van Gerwen, voorzitter Kernraad Riethoven
kernraad.riethoven@gmail.com