Nieuws uit huisartspraktijk Riethoven

Nieuws uit huisartspraktijk Riethoven

Afgelopen jaar is een bewogen jaar geweest met veel verschillende huisartsen. Huisarts Suzanne Schellekens gaat na bijna een jaar ziekte weer voorzichtig aan de slag.

Helaas moeten we afscheid nemen van onze vaste extra huisarts Lia ten Hove. Zij gaat verhuizen naar elders in het land en zal dus niet langer in onze praktijk kunnen werken. Komende tijd zullen er dus meerdere huisartsen blijven werken in onze praktijk.

Gelukkig hebben we een fijn team in de praktijk met veel al lang bekende gezichten. Sinds vorig jaar achter de balie ook een nieuw gezicht, Coralie Popper. Zij is onze nieuwe doktersassistente en zal hopelijk snel ook een bekend gezicht worden. We zijn op zoek naar nog extra versterking voor de doktersassistente voor minstens nog één dag per week. Mocht u nog iemand weten dan horen we het graag!

Pelgrimswandeling naar Vessem HULP GEVRAAGD!
In het najaar hebben we als team samen een training over positieve gezondheid gehad. Positieve gezondheid gaat vooral over veerkracht. Iedereen heeft tegenvallers in het leven en hoe zorg je dat je toch overeind blijft. Wat houdt je gezond? Wat kan je hierbij helpen?

Onze doktersassistente Coralie Popper is een pelgrim. Zij heeft bemerkt hoe het wandelen haar veerkracht heeft versterkt.

Graag zouden we voor mensen uit Riethoven ook een pelgrimstocht naar het pelgrimshuis Kafarnaüm in Vessem opzetten. Dat is vanaf Riethoven 15 km wandelen. Natuurlijk zal dat voor veel mensen een erg lange afstand zijn. Het plan is om in het voorjaar de pelgrimsroute naar Vessem te lopen met tevoren een aantal trainingen en bijeenkomsten.

Wie zou ons willen helpen met organisatie/ideeën en praktische zaken, zoals bijvoorbeeld vervoer en catering? Indien je dit leuk lijkt, graag aanmelden bij Coralie op c.popper@gcriethoven.nl. Coralie is werkzaam op maandag en vrijdag. Binnenlopen mag ook.

Zo bent u weer een beetje op de hoogte en hopen we op uw hulp.

Hartelijke groeten,
Team huisartspraktijk Riethoven