Nieuws van de dorpsondersteuner

Nieuws van de dorpsondersteuner

Dagbesteding gaat enthousiast door. Na en moeilijke tijd waarin we gelukkig het maximale hebben kunnen blijven doen bij de Dagbesteding zijn we blij met de positieve vooruitzichten. Het geeft ons allen weer wat lucht om het gewone te doen. Dichtbij, zó bijzonder is de Dagbesteding in ons eigen dorp en ook heel gewoon. 

Vanaf het begin zo’n vier jaar geleden heeft de werkgroep en alle vrijwilligers samen met de begeleidster willen zorgen voor een betekenisvolle daginvulling. Dit steeds met veel enthousiasme en betrokkenheid naar de deelnemers. Zij doen dit voor dorpsgenoten die om welke reden dan ook moeite hebben om een zinvolle daginvulling zelf te organiseren. 

Twee dagen per week, op dinsdag en donderdag zijn zij welkom in de Rietstek en elke week is er weer een programma dat de zintuigen prikkelt en een lach op het gezicht brengt bij deelnemers en vrijwilligers. 

Misschien is het ook iets voor u of uw naaste? We bieden weer de mogelijkheid om mee te komen doen of een keertje te komen kijken. Laat het ons weten dan spreken we wat af. 

Ook de groep vrijwilligers wil graag nieuwe mensen er bij. Of is juist het organiseren van de dagbesteding iets voor je dan ben je welkom bij de werkgroep. Met elkaar dragen wij bij aan een belangrijke activiteit die het voor dorpsgenoten en hun mantelzorgers mogelijk maakt om langer thuis te kunnen blijven wonen. Bij de dagbesteding gaat het om aandacht voor elkaar en doen wat we kunnen doen om het de groep naar de zin te maken. Het plezier wat dan voelbaar wordt versterkt het enthousiasme. Zo gaan we met enthousiasme de zomer tegemoet. 

Heb je vragen mail dan naar dagbesteding@meerriethoven.nl 
De coördinator, Susan Jansen neemt dan met u contact op. 
U mag ook met mij contact opnemen. 

Janny Stevens, Dorpsondersteuner. 
06-55225658 / dorpsondersteuner@meerriethoven.nl