Nieuws van de Hofstek

Nieuws van de Hofstek

de Hofstek bestaat dit jaar al weer 30 jaar, op 10-11-1989 is destijds het gebouw in gebruik genomen.

Afgelopen maand hebben wij weer een aantal vrijwilligsters, en vrijwilligers in het zonnetje gezet.

TON WESTENBROEK, is 10 jaar vrijwilliger geweest, hij verzorgt de kliko,s zodat die op tijd aan de straat staan,was betrokken bij het samen eten, en  sleutelbewaarder van De Hofstek.Iedereen kon altijd bij hem terecht.

MIEKE VAN OVERVELD, is 10 jaar vrijwilligster,zij is beheerder, en stuurt de diverse vrijwilligsters aan, zij is bestuurslid van De Hofstek, een bezige bij, en onvermoeibaar.Zet zich in voor de bingo, het kaarten, prijzen aanschaffen enz ,enz..Heeft de laatste jaren diverse initiatieven ontplooit,zoals de Zoete Inval, en de Ontmoeting, dit alles om ouderen samen te brengen,en ze een gezellige dag te bezorgen..

RIEKIE DE BROUWER,30 jaar vrijwilligster bij De Hofstek,zij is net zo lang vrijwilligster als dat De Hofstek bestaat. Iemand van het eerste uur, die zich met hart en ziel in  De Hofstek inzet. Elke bezoeker kent haar, en zij is dan ook niet meer weg te denken.Zij is iemand die nog veel meer dingen doet,ook buiten De Hofstek,ook als vrijwilligster.Zij is onvermoeibaar.

Verder hebben we afscheid genomen van; 

TON FRENAY, hij is ruim 20 jaar vrijwilliger geweest. Ton heeft vele en allerlei klussen in de Hofstek opgeknapt, van deurknop tot stopcontact. Tevens heeft hij nog een aantal jaren het voorraadbeheer voor ons verzorgd, na het wegvallen van Sjef Salimans.

WIL FRENAY, is 24 jaar vrijwilligster geweest, is 12 jaar lang bestuurslid geweest, en vele jaren beheerder van De Hofstek. Zij heeft samen met de andere vrijwilligsters  De Hofstek gemaakt ,tot wat het nu is. Een fijne plek voor de ouderen van Riethoven om te vertoeven, een huiskamer waar ouderen zich thuis, en vertrouwd voelen, en heeft samen met KBO De Hofstek gemaakt tot een levendig activiteitencentrum.

Zij zijn nu allebei ruim 80 jaar en  de jaren begonnen mee te tellen, zij hebben waardige opvolgers gezocht, en gevonden. 

Al deze vrijwillig(st)ers willen wij van harte bedanken voor hun tijd en inzet voor onze Hofstek.

De rabo-clubactie heeft voor De Hofstek € 371,- opgeleverd, waarvoor wij iedereen die op ons gestemd heeft van harte willen bedanken.

Namens het bestuur, Peer Dierks.